SAZNAJEMO: “Swisslion” dostavio potrebnu dokumentaciju radovi na objektu “Vršački vinogradi” mogu biti nastavljeni (FOTO)

Kompanija „Swisslion“ dostavila je nadležnim službama Grada nedostajuću dokumentaciju čime je ispunila sve neophodne procedure za nastavak gradnje objekta „Vršačkih vinograda“.

Da podsetimo inspektori su prošle nedelje zatvorili gradilište “Vršačkih vinograda” nakon skandala sa divljom gradnjom. Investitorima je ostavljen rok do ponedeljka da dostave nedostajuću dokumentaciju, što je kompanija „Swisslion“ učinala već u petak.

Nadležne inspekcijske službe tada nisu želele da komentarišu za naš portal slučaj divlje gradnje Vršačkih vinogrrada već su samo kratko poručili da ne vide zašto se oko svega diže tolika prašina kada zakon mora da važi za sve i procedure u vezi divljom gradnjom su jasne.
Danas smo dobili samo kratak odgovor da je investitor ispoštovao proceduru i da može da nastavi sa radom.

Tim povodom nije želela da se oglašava ni gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović ona je na naše uporno insistiranje samo kratko rekla da zaista ne želi da komentariše čaršiske priče onih koji su Vršcu više štete naneli nego koristi i koji u dokolici smišljaju raznorazne neistine, kako grad guši investicije.

-To nema nikakve veze sa logikom. Poštovanje zakona stvara zdravo poslovno okruženje a ono je upravo preduslov za nove investicije. U proteklom periodu u našem gradu bila je delegacija najjačih finskih kompanija koje posluju u Srbiji koju je predvodio sam ambasador, takođe imali smo niz sastanaka i sa drugim investitorima. Puno radimo na tom polju i rezultati će uskoro biti vidljivi. Oni koji su nezadovoljni svojim sadašnjim pozicijama naravno da će uvek sve da kritikuju. Volim kritiku ona može da bude vrlo korisna ali zamolila bih ako bi mogla da sadrži barem neki argument pa da onda zaista razmenimo mišljenja, izjavila je gradonačelnica Dragana Mitrović.

Izvor Južni Banat

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Počinje velika akcija sadnje drveća u Vršcu

Grad Vršac počinje veliku akciju sadnje drveća “Posadi drvo, negujmo ga zajedno”. Ukoliko želite da ...

Facebook