Đokić: Dimec ima najveći rejting u drugoj regionalnoj ligi

Trener Vršca Vladimir Đokić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se domaćoj publici u predstojećem meču protiv Krke predstavi u najboljem svetlu.

“U dobroj smo takmičarskoj formi, učinićemo sve da se u premijernom meču pred domaćom publikom predstavimo u najboljem svetlu i da odigramo dobru utakmicu”, rekao je Đokić, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Košarkaši Vršca u drugom kolu ABA 2 lige dočekuju Krku iz Novog Mesta. To će Vrščanima biti prvi meč ove sezone pred domaćom publikom.

“Krku izuzetno poštujem kao organizovan klub, zadržali su nosioca igre, reprezentativca Žigu Dimeca, igrača sa trenutno najvećim rejtingom u ligi. U timu imaju Marka Jošila, koga veoma cenim, znam njegove kvalitete jer sam ga trenirao u Metalcu iz Valjeva”, rekao je Đokić.

I Vršac i Krka su u prvom kolu ABA 2 lige upisali pobede.

“U ABA 2 ligi nema lake utakmice. Krka je u prvom kolu odlično odigrala protiv Lovćena i zbog toga očekujemo tešku utakmicu. Mi smo u seriji od deset pobeda, uključujući i pripremne mečeve, igramo na domaćem terenu, a naša publika nam je u prethodnoj sezoni nekoliko puta pomogla da dođemo do pobede. Nadam se da će tako biti i u meču protiv Krke”, rekao je igrač Vršca Koča Jovović.

Utakmica između Vršca i Krke igra se sutra od 18.00h

Izvor Kurir

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nastavljeno asvaltiranje prema Gudurici (FOTO)

U okviru ugovora o javno privatnom partnerstvu, koji predviđa izgradnju nove i sanaciju postojeće saobraćajne ...

Facebook