LEP POKLON ZA SVE ONE KOJI NEGUJU ZDRAVO TELO I ZDRAV DUH: Puštena je u rad prva teretana na otvorenom (FOTO/VIDEO)

Javnim treningom, na kojem je danas učestvovalo nekoliko desetina Vrščana, puštena je u rad prva teretana na otvorenom u gradu.

 

Sprave za vežbanje na travnjaku u ulici Vuka Karadžića pored gradskog parka, nedaleko od Centra Millennium postavio je JKP „Drugi oktobar“ Vršac kako bi služile svim građanima Vršca koji žele da vežbaju.

Ova lokacija, u čijoj neposrednoj blizini veliki broj vrščana svakodnevno trči trenira, prva je u Gradu gde su postavljene ovakve sprave, a prema najavama iz JKP „Drugi oktobar“ u narednom periodu ovakve sprave biće postavljene na još nekoliko lokacija.

„Smatramo, da kao društveno odgovorno preduzeće na ovaj skroman način možemo da pomognem da se kvalitet života u ovom gradu podigne na jedan viši nivo, prvenstveno mladih ljudi. Ovo je samo prva faza postavljanja sprava za vežbanje, a na proleće planiramo da ovaj prostor proširimo i postavimo još dodatnih sprava. Pozivamo građane da nam se obrate i pošalju svoje inicijative sa drugim lokacijama u gradu gde bismo mogli da postavimo ovakve sprave“ izjavio je V.D. Generalnog direktora JKP „Drugi oktobar“ Vršac, gospodin Nebojša Perić.

Javni trening vodio je ugledni vršački fitnes i crossfit instruktor sa svetskim priznanjima Milan Šalinački.
„Velika mi je čast što sam pozvan da učestvujem u jednoj ovakvoj akciji, smatram da je ovo veoma korisno jer će Vrščani moći slobodno da vežbaju kada god to budu želeli. Zahvajujem se svima koji su učestvovlai u ovome, a mi ćemo već od sledeće nedelje organizovati treninge ovde i pozivam sve Vrščane da nam se pridruže. Preporučujem da se maksimalno iskoristi ovaj prostor i da se Vrščani malo više aktiviraju oko zdravog života, a ovo je jedan veliki korak ka tome“ istakao je Šalinački po završetku javnog treninga.

 

Izvor: Južni Banat

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook