PROMENE U VRŠCU: Nenad Baroš novi predsednik Skupštine, veće u novom sastavu

Nenad Baroš od danas je novi predsednik Skupštine Grada Vršca. Razrešena dva većnika.

Nakon imenovanja Baroš je za naš portal izjavio da mu je čast što se nalazi na čelu Skupštine Grada i da će se maksimalno truditi da opravda poverenje koje mu je SNS ukazao. Naglasio je da grad nastavlja da radi u interesu građana Vršca.

,,Idemo napred pred nama je mnogo posla i odgovornosti. Na izbore smo izašli sa jasnim programskim ciljevima i pobedili, sada korak po korak te ciljeve realizujemo. Najvažnije nam je da to građani vide i znaju ko radi u njihovom interesu. U tome nas neće zaustaviti nikakve zlonamerne opstrukcije opozicije, koja je pokazala da su joj građani nebitni već isključivo samo lični interesi pojedinaca”.

Baroš se u prethodnom periodu nametnuo kvalitetnim radom u skupštinskim organima ali i zalaganjem za sprovođenje programa Srpske napredne stranke u praksi, u cilju napređenja života i rada građana Vršca. On je na toj funkciji zamenio Jovicu Zarkulu.

Na mesto zamenika predsednika Skupštine izabrana je Adrijana Maksimović odbornica SNS.
Skupština je usvojila i ostavke ostavke članova gradskog veća za privredu Nataše Ćirić i prosvetu Marijane Golomejić. Umesto Nataše Ćirić imenovan je prof. dr. Miroslav Stupar.

Time je i zvanično potvrđena vest koju je portal nedavno objavio da je gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović  odlučila da uvede drastične kadrovske promene u gradskom Veću ali i u samoj gradskoj kući. Prema našim saznanjima ona je svojim najbližim saradnicima poručila da joj je dosta nerada i da svako mora da preuzme odgovornost za svoj rad.

Izvor  Južni Banat

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Počinje velika akcija sadnje drveća u Vršcu

Grad Vršac počinje veliku akciju sadnje drveća “Posadi drvo, negujmo ga zajedno”. Ukoliko želite da ...

Facebook