Uključite se u akciju “Tamo i nazad” – do najvišeg vrha Vojvodine!

Planinarsko skijaški klub “Železničar Vršac” u subotu 2. septembra, organizuje tradicionalno “najzahtevniju” akciju po Vršačkom bregu “Tamo i nazad”.

Akcija “Tamo i nazad” obuhvata odlazak do Vrsišora (463 metara nadmorske visine) preko Guduričkog vrha (641 metar nadmorske visine) i povratak istim putem nazad (50 kilometara), što podrazumeva celodnevno druženje u prirodi.

– Akcija  “Tamo i nazad” je najveća avantura na Vršačkim planinama, i pogodna je za testiranje sposobnosti učesnika. Cilj akcije je pre svega celodnevno druženje u prirodi, tako da pored članova PSK “Železničar” očekujemo i sve ljude dobre volje, poručuju organizatori.

Sastanak polaznika akcije je kod Gradskog parka u 7 časova, odakle je planiran i polazak.

– Sa sobom je potrebno poneti hranu i vodu za ceo dan. Za one malo manje fizički spremne postoji mogućnost skraćenja akcije (duži odmor na nekom od delova staze i čekanja povratka grupe ili spuštanje u selo Markovac i povratak kući redovnom autobuskom linijom, a cena karte je 190 dinara, poručuju iz organizatori.

Dodatne i informacije i prijave moguće su putem telefona, na broj telefona: 065 20 37 565 (Stevan Vuletić) i 063 18 65 452 (Darko Živanović)

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nove led rasveta u ulici Žarka Zrenjenina kod katedrale (FOTO)

Postavlja se nove led sijalice i rasveta u ulici Žarka Zrenjenina kod katedrale.

Facebook