Deca skakala od radosti

Poveći poklon-paket dobre Nadežde Radović iz Vizbadena uz novčani dar od 100 evra, proteklih dana stigao je posredstvom Redakcije u Bad Filbelu i do Gudurice pokraj Vršca. Namenjen je mladoj udovici, Sanji Bartok (28), samohranoj majci čak šestoro mališana.

Koliku je radost svojim poklonima izazvala u skromnom kućerku porodice Bartok, mama Sanji bilo je teško rečima da opiše. Osmogodišnja Ana, sedmogodišnja Milena, šestogodišnji Đorđe, petogodišnji Branislav, dvogodišnji David i jednoipogodišnji Vuk bukvalno su skakali od sreće.

Hvala svima!

– Nemam nikakvo zaposlenje, a pomoć ne mogu da očekujem ni od rodbine, koja takođe živi teško. Zato to nam svaka podrška mnogo znači. Neki dobri ljudi iz Danske su nas skoro posetili, videli našu situaciju i obećali pomoć. Ne mogu da zaboravim ni sve ono ranije što su nam humani zemljaci iz dijaspore pomogli obezbedili. Da nije bilo njih, ne smem ni da zamislim u kakvoj situaciji bismo sada bili. Hvala svima do neba – poručila je Sanja.

– Budući da ovo nije prvi put da nam ta divna žena šalje poklone i novčanu podršku, već smo se obradovali i kada ste nam javili da je paket na putu. Deca najviše, jer znaju da je većina stvari za njih, a posebno slatkiši i igračke čemu se najviše raduju. Istina je da nisam u mogućnosti da im to obezbedim. Sve što je Nadežda spakovala i ovog puta je prelepo. Mene je posebno obradovalo pismo, ne samo prilog, koji nam takođe, mnogo znači, jer svaka para ide na decu i njihove potrebe. Želim od srca da se zahvalim gospođi Nadeždi za ovaj predivan poklon meni i mojoj deci. Neka joj Bog da zdravlja i da je čuva na svakom njenom koraku. Ne znam da li ćemo ikada moći dovoljno da joj se zahvalimo, jer kad ona pošalje paket, kod nas je bukvalno nekoliko narednih nedelja opšte slavlje i oduševljenje – poručila je mlada Sanja koja je rano ostala bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com  Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor Vesti online

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Počinje velika akcija sadnje drveća u Vršcu

Grad Vršac počinje veliku akciju sadnje drveća “Posadi drvo, negujmo ga zajedno”. Ukoliko želite da ...

Facebook