Dani italijanske kulture u Vršcu

  • Datum: Utorak, 01 Avgust 2017
  • Vreme: 20:00
Kulturni centar Vršac u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu, u okviru Vršačkog kulturnog leta, organizuje Dane italijanske kulture u Vršcu, koji će se održati od 1. do 6. avgusta 2017. godine.
Osim ciklusa italijanskih filmova koji će biti prikazivan od 1 – 5. avgusta, svake večeri od 20h u dvorištu Doma vojske, manifestacija obuhvata i izložbu Aleksandre Erdeljan čije je otvaranje predviđeno za nedelju 06.avgust u 19h u Domu vojke, kao i koncert a italijanskog umetnika Matie Zanata, istog dana od 20h u Muzičkom paviljonu u centru grada.
Matija Zanata, profesionalni pevač i umetnik čiji repertoar obuhvata italijansku tradicionalnu, pop/rock i kantautorsku muziku, predstaviće zajedno sa Nikolom Mišićem (akustična gitara) i Urošem Novakovićem (klavijatura) širok repertoar tradicionalne muzike (O sole mio, Santa Lucia, O’ Surdato ‘nnamurato, Core ‘ngrato, Malafemmena, Funiculì Funiculà…), kantautorske muzike (Arakri, Dala, De Andre, Modunjo, Paoli, Konte,…) i popularnih kancona (Ramacoti, Zukero, Ranijeri, Al Bano,…).
Organizacija: Italijanski institut za kulturu u Beogradu i Kulturni centar u Vršcu

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook