Evropska medalja za vršačku stonotenisersku reprezentativku Tijanu Jokić

Reprezentativka i članica STK “Vršac” Tijana Jokić je u dresu reprezentacije Srbije odlično igrala na Evropskom prvenstvu koje je ove godine u Portugalu.

Svojom odličnom igrom i skorom od šest pobeda i jednim porazom doprinela je da reprezentacija Srbije uđe u polufinale. (u sastavu Izabela Lupulesku, Sabina Šurjan, Tijana Jokić, Dragana Vignjević i Anđela Menger) .

Treće mesto veliki je uspeh za srpske juniorke, kojima je malo nedostajalo da se, kao i prošle godine, plasiraju u finale i bore za titulu evropskog prvaka, kažu u klubu.

Srpske stonoteniserke su u četvrtfinalu bile bolje od Španije, da bi u polufinalu poklekle tek nakon velike borbe sa Ruskinjama(3:2).

Srpske igračice su u grupnoj fazi turnira bile maksimalne savladavši Nemačku, Poljsku i Tursku, da bi u osmini finala bez poteškoća slavile nad Hrvatskom. Sve, izuzev meča sa Nemačkom gde su slavile 3:1, naše igračice dobile su sa 3:0.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook