Skenerom za otisak prsta na telefonu možete otključati kompjuter: Treba vam samo jedna aplikacija!

Telefoni koji će skenerom za otisak prsta moći da otključaju računar sa Windows 10 operativnim sistemom su Samsung Galaxy S6, S7 i S8

Kompanija Samsung objavila je novu verziju svoje Flow aplikacije kako bi pružila podršku za Windows Hello opciju na Windowsu 10, što znači da će korisnici novijih modela telefona južnokorejskog giganta moći da skenerom za otisak prsta otključaju svoj računar.

Telefoni koji će skenerom za otisak prsta moći da otključaju računar sa Windows 10 operativnim sistemom su Samsung Galaxy S6, S7 i S8, ali i Galaxy TabPro S tablet koji tu mogućnost ima već godinu dana, piše “The Verge”.

Pored otključavanja uz pomoć skenera otiska prstiju, Samsung omogućava sinhronizovanje notifikacija na smartfonu i računaru, što je ranije bilo dostupno samo za računare južnokorejske kompanije.

Nakon instaliranja Samsung Flow aplikacije neophodno je telefon sinhronizovati sa računarom. Potrebno je pratiti uputstva koje aplikacija prikazuje, a neophodno je da računar u sebi ima Bluetooth kako bi povezivanje bilo moguće.

Izvor Telegraf

 

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac, POZIVNICA ZA 7 ATINSKE IGRE 2019

Poštovani dragi sportski prijatelji, pozivamo Vas da uzmete učešće na 7. Atinskim igrama koje će ...

Facebook