Neuralni interfejsi i “čitanje” misli — predavanje Nebojše Milića u Startit Centru Vršac

Šta se dešava u mozgu osobe dok koristi vaš IT proizvod? Kako da znate koju informaciju i na koji način da servirate korisnicima? Odgovore na ta pitanja možemo naći u ljudskom mozgu i van kliničkih uslova, a uz pomoć neuralnih interfejsa.
Šta su neuralni interfejsi i da li i kako “čitaju” misli, možete saznati u Startit Centru Vršac četvrtka 29. juna od 19 sati. Velika nam je čast što će u vršačkom Startit Centru o globalno aktuelnoj temi govoriti profesor doktor Nebojša Milić, inače rođeni Vrščanin. Osim predavanja, posetioci će imati prilike i da probaju mono-polarni neuralni interfejs.
Ovaj meetup je organizovan pod pokroviteljstvom GIZ-a.
Predavač
Profesor dr Nebojša Milić rođen je 1987. godine u Vršcu. Iako vrlo mlad, već je doktor nauka i univerzitetski profesor. Doktorirao je kao jedan od najboljih doktoranada na prestižnom Baylor univerzitetu (Teksas, USA), gde je poslednih godina i predavao. U Sjedinjene Države odlazi nakon master studija na Westfälische Wilhelms-Universität Münster i rada pod okriljem European Research Center for Information Systems. Pored više publikacija na najvažnjim svetskim konferencijama i žurnalima u svojoj oblasti, dr Milić poseduje i višegodišnje iskustvo u konsaltingu i upravljanju projektima što mu omogućava da kompleksne teme s lakoćom približi široj javnosti.
Prijava
Predavanje je zakazano za četvrtak, 29. jun, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan, a zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U Vršcu duvalo 110 km/h: Orkanski udar vetra može da obori čoveka, meteorolog progovorio o opasnosti

Na jugu Banata, pre svega u Vršcu, danas su zabaleženi orkanski udari vetra brzine od ...

Facebook