BIOSKOP MILLENNIUM: „Grozan ja 3“ i „Transformersi“

Novi 3D, animirani, sinhronizovani hit film „GROZAN JA 3“ na programu je u četvrtak 29. i u petak 30. juna, sa početkom od 19 časova.

Od tima koji vam je doneo film „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015. godine, „Grozan ja 2“ i „Malci“, stiže nastavak avantura Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerki – Margo, Edit i Agnes – kao i Malaca. Stivu Karelu i Kristin Vig se pridružuje Trej Parker, dobitnik nagrada Emi, Toni i Gremi, ko-autor globalnog fenomena „South Park“ i brodvejskog hita „Knjiga Mormona“. Parker pozajmljuje glas zlikovcu Baltazaru Bratu, nekadašnjoj dečijoj TV zvezdi koji je odrastao, ali je i dalje opsednut likom kog je igrao 80-ih. Baltazar će dokazati da je najjači Gruov protivnik do sad. Glumci koji su glavnim junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković, Marko Marković.Trajanje filma je 97 minuta.

Novi 3D hit film „TRANSFORMERSI – POSLEDNJI VITEZ“ prikazivaće se u četvrtak 29. i petak 30. juna, od 21 sat.

Nastavak kultne franšize će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina. Uz do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, svi voljeni likovi će se okupiti u ovom nastavku, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena koja će potvrditi da je ovo nastavak za pamćenje. Optimus Prajm se vraća na svoju rodnu planetu, Sajbertron, koja je uništena, za šta je on zaslužan. On pronalazi način da oživi planetu, ali da bi to uspeo, potreban mu je artefakt koji se nalazi na Zemlji. Glumci: Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Laura Haddock. Trajanje filma: 150 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nenad Baroš GODINA INVESTICIJA I PROBOJA NA TRŽIŠTU

Za zaposlene u Enološkoj stanici Vršac 2019. godina protekla je u skladu je sa očekivanjima. ...

Facebook