Predstavnici Rukometnog saveza Vojvodine posetili Vršac

Generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna i predsednik Komisije za takmičenja RSV Vladimir Knežić bili u radnoj poseti u Vršcu i naseljenim mestima Gudurica i Veliko Središte.

Prilikom dolaska u Vršac predstavnici Rukometnog saveza Vojvodine obišli su prostorije Rukometnog kluba “Mladost” u kojima su razgovarali sa rukovodstvom kluba.

Mile Milković, Boban Bekić, Predrag Mandić, Vladimir Laušev i čuveni Nikica Karakaš – Miša su Višekrunu i Knežića detaljno upoznali sa svim detaljima vezanim za rad i funkcionisanje kluba, ali i problemima sa kojima se suočavaju, a koji prete da se možda dovede u pitanje i egzistencija ovog sportskog kolektiva. Klub se i pored tih problema ozbiljno uključio u promociju rukometa i animaciju dece i u naseljenim mestima u okoloni Vršca.

Nakon posete klupskim prostorijama, predstavnici RSV obišli su osnovne škole “Moša Pijade” u Gudurici i “Branko Radičević” u Velikom Središtu.

Na otvorenim terenima pomenutih škola, svi prisutni su se uverili da se trenažni proces odvija pod patronatom kluba, ali i nastavnice fizičkog vaspitanja Suzane Šegan, koja je nekada bila rukometašica u ŽRK “Železničar” iz Knina.

Tom prilikom, dečacima i devojčicama je predat poklon saveza u vidu rukometnih lopti, kako bi se još lakše odvijali sami treninzi i unapredio stručni rad.

19060230 10155411998634806 8513134458508773764 n

Nakon obilaska ova dva sela, delegacija se zaputila u Dom crvenog krsta, koji se nalazi na Vršačkom bregu, kako bi se uverili u kvalitet sportskih sadržaja i smeštajnih kapaciteta, koji mogu da posluže za pripreme ekipa ili boravak u nekim drugim prilkama u sezoni, kao što je karantin.

Usledila je i poseta Centru Milenijum, gde se razgovaralo o mogućoj saradnji.

Na samom kraju ove radne posete zaključeno je da postoji nada da će rukomet u Vršcu ponovo dostići nekadašnje uspehe, ali sa svojim igračima i igračicama, koji će stasavati u mlađim selekcijama kluba i takmičenju u LMK RSV.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U Vršcu duvalo 110 km/h: Orkanski udar vetra može da obori čoveka, meteorolog progovorio o opasnosti

Na jugu Banata, pre svega u Vršcu, danas su zabaleženi orkanski udari vetra brzine od ...

Facebook