Kratak intervju sa trenerom Combat VIN tima iz Vršca, Dimitrije Mitrovim (FOTO)

Portal www.vrsaconline.com je lično bio prisutan na treningu kluba borilačkih veština.

Ono što nas je naviše privuklo jesto veoma sređena prostorija za treninge, od početak do kraja treninga vidi se da je disciplina na viskom nivou, trening je trajao oko 2 sata.

Uradili smo kartak intervju sa gospodinom Dimitrije Mitrovim, prenosimo u celosti: 

  1. Od kada postoji Vaš klub ?

Klub je zvanično, dobio dozvolu za rad iz APR-a, 11.05.2015 godine

  1. Koliko je do sada ukupno prošlo članova kluba i koliko trenutno klub ima članova ?

Za ove dve godine rada kluba, kroz klub je prošlo preko 50-tak članova, što dece, što odraslih osoba, a trenutno Combat ViN team ima 23 člana.

  1. Šta nam možete reći o Vašem klubu (medalje, titule)  ?

Combat ViN team iz Vršca je klub u kojem se može trenirati jiu jitsa (tehnike samoodbrane od svih vrsta napada, kako sa oružjem (nož, palica, pretnja pištoljem) tako i od udaraca rukom, nogom, obuhvata tela kao i ostalih napada) i brazilska jiu jitsa. Za one koji ne znaju, brazilska jiu jitsa (BJJ) je borilačka veština nastala od japanske jiu jitse i judoa. Veoma je popularna borilačka veština u celom svetu.

BJJ je takmičarski sport, gde se takmičari mogu boriti u grappling gi (sa kimonima) i no gi borbama (bez kimona).

Na svim dosadašnjim takmičenjima iz BJJ, članovi Combat ViN tima osvojili su preko 100 medalja – Beograd Open, Brčko distrikt (Bosna, Evropsko prvenstvo), Kula Open, Požarevac Open, Padinska Skela, Gradiška Open (Bosanska Gradiška) … takođe, Combat ViN team je već drugu godinu zaredom domaćin i organizator takmičenja u BJJ (no gi), VRŠAC OPEN, koji se održava pretposlednje nedelje u februar mesecu.

  1. Koji Vas budući turniri očekuju ?

Takmičenja koja nas očekuju u skorije vreme: Ohrid Open (Makedonija), ” Petnjica 2017 ” (Crna Gora), Split 2017 (Hrvatska, Svetsko prvenstvo), Makedonija BJJ Open, Banja Luka Open (Bosna)

  1. Od Vaših članova da li vidite nekoga u skorijoj budućnosti velike ljude i dobre borce, možda buduća zvučna imena Srbije ?

S obzirom da je Combat VIN tima deo kluba BJJ VIN iz Beograda, čiji su treneri Nemanja i Vuk Aleksić, od kojih učimo osnovne stvari iz BJJ (obojica crni pojasevi iz BJJ), ne sumnjamo da će u nekoj bliskoj budućnosti i grad Vršac imati svoje šampione u ovom sportu.

Među 15-tak takmičara iz Combat VIN tima izdvojio bih takmičare koji svojim kvalitetom i zalaganjem na treninzima odskaču od ostalih: Nikola Poponjec, Ilija Perišić, Nemanja Buhmelter, Marko Ristić, Adrian Boka …kao i Sanja Leban, koja je bukvalno prva takmičarka među devojka, koja je krenula da se takmiči u BJJ

  1. Da li u klubu imate dece koji treniraju ?

Kao i u svakom sportskom klubu, deca su budućnost ovog kluba i o njima se vodi posebna pažnja i briga. Predvodnik ove mlađe generacije, ujedno i najuspešniji takmičar Combat VIN tima – Aleodor Leo Vasić, dve godine zaredom, najuspešniji takmičar kluba !

Uz njega stasaju i ostali mališani Artur Stević, Aleksa Koler, Aleksa Bakota, Laura Vasić …

  1. Koje tehnike i veštine, koristite ?

Tehnike i nazivi istih, mora se prisustvovati treningu lično.

Teško je opisati rečima.

  1. Šta bi voleli da poboljšate u klubu ?

U samom klubu vlada super atmosfera, drugarska, svi smo mi jedna velika familija, koja svakim treningom sve više napreduje u svakom pogledu. Inače, voleo bih da se više popularizuje brazilska jiu jitsa, jer zaista, postoji veliki broj osoba u Vršcu, koji uopšte nisu ni čuli da postoji klub gde se može trenirati ova borilačka veština.

  1. Da li imate ženske članove u klubu ? 

Trenutno u klubu imamo 4 ženska člana, od njih 4 samo jednu takmičarku u BJJ, nadamo se da će nam se uskoro pridružiti i druge devojke, jer BJJ nije samo muški sport.

Hvala treneru Combat ViN tima iz Vršca, Dimitrije Mitrov

 

Ujedno pozivamo sve ljude od 6 godina do 66 godina, koji žele da se učlane i da budu deo kluba, dođite da prisustvujete teninzima a posle toga odlučite da li želite da budete i članovi.

Pogledajte deo slike sa treninga

 
 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook