Sajam sporta u Vršcu – promocija zdravih stilova života!

Vršačka Kancelarija za mlade i Grad Vršac, u saradnji sa sportskim klubovima i školama, organizovali su Sajam sporta, kome je prisustvovao veliki broj učesnika i posetilaca.

Brojne učesnike i posetioce u ima Grada pozdravila je gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, a prisutnima su se obratili i načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar i pomoćnica za sport Sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder, koja je i otvorila ovu manifestaciju.

Sajmu sporta , prisustvovao je i sekretar Sportskog saveza Vojvodine mr Mladen Stojšin.

e05d13c645494bef7554dcbcc6fb6ac9 w300 h200 cp

Sajam sporta je jedinstvena prilika da se prezentuju svi sportovi, i sportske discipline koje su zastupnjeni u našem gradu, kao i da se na taj način ukaže na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću.

Pomoćnica za sport Sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder, imala je priliku da tokom svog boravka u Vršcu, obiđe sve štandove prikazanih sportova, kao i da se upozna sa trenerima i takmičarima vršačkih klubova.

Kancelarija za mlade, na čelu sa Adrianom Barši, organizovanjem sajma imala je za cilj da ukaže mladim ljudima na značaj sporta i fizičke aktivnosti.

Organizaciju Sajma sporta, poržala je lokalna samouprava i a njegovu realizaciju finansijski pomogao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook