Registrovan Vojvođanski Policijski Sindikat, za predsednika izabran Vrščanin, Dalibor Vukić

Registrovan je Vojvođanski Policijski Sindikat, a za njegovog predsednika izabran je naš sugrađanin, Dalibor Vukić, policijski službenik Policijske stanice Vršac.

A odlukom skupštine sedište sindikata biće u Vršcu. Banatmedia izražava svoje čestitke i želje za uspeh u radu, na poboljšanju statusa i standarda kako pripadnika policije, tako samim tim i veće bezbednosti naših sugrađana.

Prenosimo saopštenje sindikata:

Poštovane kolege, prijatelji predstavnici medija,

Ovim putem Vas obaveštavamo da je registrovan Vojvođanski policijski sindikat pod brojem 110-00-73/2017-02.

Nakon nedavno održane osnivačke skupštine Vojvođanskog policijskog sindikata, odlučeno je da će sedište našeg sindikata biti u Vršcu, a ovlašćeno lice za zastupanje i predstavanje je policijski službenik Policijske stanice Vršac Dalibor Vukić.

Zauzet je stav da je po strukturi Vojvođanski policijski sindikat sindikalna organizacija koja deluje na područiju Republike Srbije, sa tim što sa posebnom pažnjom deluje i utiče u cilju zaštite prava radnika, poboljšanja to jest unapređenja opštih uslova rada na područiju AP Vojvodine.

Ovim putem pozivamo sve aktivne i penzionisane kolege da pristupe našem sindikatu i uključe se aktivno u borbi za radnička prava i unapređenje službe kroz sindikalno delovanje.

Predsednik Dalibor Vukić

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nestanak struje u Vršcu i okolinini 18, 19 i 20 novembra

Janova Ponedeljak 18. novembar Deo vikend naselja Janova prema Vršcu. 9:00-12:00 U slučaju vremenskih neprilika ...

Facebook