Vršac gostuje Borcu

Dobro raspoloženje nije napustilo Vrščane uoči važnog meča u Čačku protiv Borca, uprkos tome što su na oba prethodna gostovanja, Partizanu i Mega Leksu, izgubili praktično dobijene mečeve.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca Bojan Krstović poznaje igrače Borca više nego ostali saigrači jer je dve godine proveo u gradu na Moravi a sa najiskusnijim vedetama Čačana igrao je zajedno u timu FMP Železnika.

– Raško Bojić je dobar trener, ima kontinuitet u radu duže od jedne decenije što je jako bitno za stvaranje igre i nema sumnje da će odlično pripremiti ekipu za meč. Borac je skup izuzetno kvalitetnih igrača, predvode ih iskusni Marinović i Mićić koji su igrali u jakim evropskim ligama i dugo godina u ABA ligi. Borac je tim koji se ne predaje svih 40 minuta ima značajnu podršku sa tribina, na nama je da damo maksimum i da pokušamo da ih iznenadimo, kaže iskusni Krstović.

Ima li Vršac svoje adute u Čačku?

– Zbili smo redove, obe prethodne utakmice u gostima odigrali smo kao jedan. Pokušaćemo da jakom odbranom dođemo do neizvesne završnice i tu potražimo šansu, zaključio je popularni Krca.

Meč Borac Vršac igra se večeras 3. maja  u Dvorani kraj Morave u Čačku i počinje u 19 časova i 30 minuta.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nestanak struje od 6 do 12 decembra u Vršcu

Vršac Petak 6. decembar Ljutice Bogdana. 9:00-14:00 Bore Kostića od Laze Nančića do Vojvode Putnika, ...

Facebook