POKOŠEN I UREĐEN PRILAZ BREGU: Vrščani vaše je samo da uživate! (FOTO)

Pokošen je i uređen prilaz bregu, staze preka kuli, severna strana i staza preko Lisičje glave do odmarališta Crvenog Krsta, uređeni su platoi kod „Slaviše“ i Planinarskog doma, kao i Vidikovac. Na uređenju su bili angažovani radnici Zelenila i radnici Čistoće.

DU susret prvomajskom uranku, kada se očekuje da Vrščani i mnogobrojni gosti, tradicionalno za prvomajski uranak, posete izletišta i lokacije na bregu, radnici Zelenila EJ Komunalac, uredili su prilaze i same lokacije na bregu.

Pokošeni su putevi i staze i lokacija koje su atraktivne za boravak izletnuž puta do odmarališta Crvenog krsta postavljene su i posude za odlaganje otpada.

Pokazali smo primer kako se uređuje životna sredina i uradili posao koji jeste težak ali je koristan i za dobrobit i ljubitelja prirode i samog jedinstvenog prostora brega, koji Vršac čini primamljivom turističkom destinacijom u ovom delu Banata.

Apelujemo na sugrađane da prostor u kome borave ostave u urednom i čistom stanju, da oprezno rukuju vatrom i da obrate pažnju na pojavu krpelja, a otpatke i smeće ostave na predviđena mesta za to na bregu ili ih uklone iz prirode.

JKP „Drugi oktobar“ želi vam srećne i ugodne prvomajske praznike.

Izvor Južni Banat

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nestanak struje u Vršcu i okolinini 18, 19 i 20 novembra

Janova Ponedeljak 18. novembar Deo vikend naselja Janova prema Vršcu. 9:00-12:00 U slučaju vremenskih neprilika ...

Facebook