Dan otvorenih vrata azila za pse – briga u tri smene

Juče je održan dan otvorenih vrata na azilu za pse u Vršcu. Posetioci su se uverili u način i entuzijazam kojima radnici zbrinjavaju i vode računa o četvoronožnim stanovnicima ovog pansiona, o kojem se pohvalno izrazio i čuveni Bora Djordjević – Bora Čorba koji je pre kraćeg vremena u intervjuu za magazin „Pas“ – naglasio da je prošlog leta bio u azilu u Vršcu, i od srca pohvalio zalaganje i entuzijazam zaposlenih i njihovu brigu o psima.

Bora je inače pasionirani ljubitalj pasa.

Pod upravom Aleksandra Marinkovića, poslovodje azila, izvršene su strukuralno-kvalitativne promene, povećan broj boksova za pse, povišen kvalitet smeštaja, a azil je dobio 24-časovni nadzor radnika, koji o psima brinu u tri smene.

Azil je otvoren za sve koji žele da udome pse svakodnevno u periodu od 12-14 časova, pa se pozivaju gradjani koji žele da imaju vernog prijatelja ili prijateljicu pored sebe, da dodju i umesto da kupe psa, udome jednog od stanara vršačkog azila za pse.

Radnici i uprava „2. oktobra“ ulažu i dalje napore u svakodnevno poboljšanje kvaliteta života stanovnika azila, a posetioci su se uverili i u to tokom svojih poseta.

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Nestanak struje u Vršcu i okolinini 18, 19 i 20 novembra

Janova Ponedeljak 18. novembar Deo vikend naselja Janova prema Vršcu. 9:00-12:00 U slučaju vremenskih neprilika ...

Facebook