Kako se obući za malu i veliku maturu, veliki izbor?

Pitanje koje lebdi u vazduhu ovih dana – Šta obući za malu i veliku maturu? Za devojčice i devojke u pitanju je poseban dan i bitan životni momenat. Da bi drage maturantkinje mukama došao kraj poslušajte savete Anje Šoponjai zablistajte te noći.

Približava se kraj školske godine i moje druženje sa maturantkinjama počinje. U razgovoru sa njima susrećem se sa pitanjima šta obući za maturu, šta mi stoji, ne bih da mi se vidi stomak, imam krive noge i ostale nedoumice. Moj prvi korak je da iznesem šta je aktuelno, koji su trendovi, zatim odmerim gradju i tip devojke, a potom krenem sa savetom i realizacijom.

Ove godine su najaktuelnije pliširane haljine, ako vam se to ne dopada, još uvek su aktuelne duge haljine, širina modela sa dugim predlažem devojkama koje su vitke i malo krupnije, jer taj model vizuelno izdužuje figuru. Ako imate nekoliko kilograma viška i želite da prekrijete nedostatke, tu su duge lepršave haljine.
Ako imate ravan stomak slobodno mogu biti sećene u struku, a ako imate stomak trebalo bi seći haljinu ispod grudi jer će haljina odate padati i prekriti nedostatke. Takodje su aktuelni karneri, devojke koje imaju takodje višak oko struka sa karnerom na rame mogu prekriti nedostatak. Za devojke koje pak ne vole duge haljine mogu izabrati raznovrske uske haljine iznad ili isplod kolena.
Trenutno nisu aktuelne mini haljine. Što se tiče malih maturantkinja od modela vrlo simpatične haljinice su u glok, haljinice fazon balerine od tila, za malo ozbiljnije curice uske haljinice do iznad kolena. Što se boja tiče pristalica sam boja i što veselije boje, ovog leta će biti narandzasta moderna, puder roze, i dalje kraljevsko plava, za vatrenu crnku crvena, treba probati i žutu, ali idealna kombinacija i ne promasiva,večna crno-bela odevna kombinacija Koko Šanel, ako želite da ovu klasiku osvežite dodajte jarku boju (crvenu, pink, žutu, plavu) nadamo se da vam je Anja pomogla, a sad pogledajte njene modele…
Verujemo da će Vam se Anjini saveti i pristup dopasti i da ćete našu sugradjanku kontaktirati. Požurite još malo je vremena ostalo, a želite da budete posebne i drugačuje, jer matura je značajan dan u životu svake devojčice i devojke i uspomena ostaje za ceo život.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Pogledajte koliko ima slučajeva virus Covid – 19 u Vršcu na dan 23 novembar

Prema poslednjim podacima na današnji dan, odnosno 23.11. beleži se novih 270 (42pcr+228g) slučajeva virusa ...

Facebook