Vrščanin Anton Vokoun nastupiće na Xplode Classic Sports Festivalu

Vrščanin Anton Vokoun, 8. aprila nastupiće na prvom takmičenju u prolećnom delu sezone, u Madlenianum Opera & Theatru na Xplode Classic Sports Festivalu.

Vokoun u novu sezonu takmičenja ulazi, nakon uporne i duge povrede koja je sanirana u prethodnom periodu.

– Bilo je teško proteklih meseci a sa druge strane i lako jer sam znao šta želim pa mi je to bila zvezda vodilja. Naravno, posebno bih hteo da se zahvalim ljudima koji su u proteklom periodu bili uz mene, kao i svojim prijateljima sa društvenih mreža koji su mi pružali svakodnevnu podršku i bili motivacija da nastavim još bolje i jače.

Posebno bih hteo da istaknem moju najveću podršku predsednika kluba za koji nastupam, i mog trenera inače državnog šampiona Nenada Krušedolca, koji je deo svojih sredstava za pripreme dao meni, jer finansijski nisam mogao da ispratim prolećni deo sezone.

Naravno koristim priliku da se zahvalim i svojoj majci, Stojanki Vokoun na moralnoj podršci i na tome što me je podržala da ponovo stanem na binu i nastavim gde sam stao u svojoj karijeri, kao i kolegama iz firme Focus Protect koji su bili uz mene, Anton Vokoun.

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U Vršcu duvalo 110 km/h: Orkanski udar vetra može da obori čoveka, meteorolog progovorio o opasnosti

Na jugu Banata, pre svega u Vršcu, danas su zabaleženi orkanski udari vetra brzine od ...

Facebook