RUŠENjE NEUGODNE TRADICIJE

VRŠČANI U BEOGRADU NA ISPITU POSLE PREUZIMANjA LIDERSKE POZICIJE, OKK BEOGRAD NIKADA NISU SAVLADALI U GOSTIMA

Vrščani su posle jedne od najatraktivnijih igara ove sezone i ubedljive pobede protiv Spartaka ponovo lideri KLS. Ali ne samo to, u prošlom kolu najefektniji potez bio je zakucavanje za poster Nikole Jeftića, a u top pet našla se i maštovita kombinacija Pavkovića i kapitena Savovića. Međutim, sve to neće puno vredeti izabranicima trenera Vladimira Đokića ukoliko danas ne savladaju OKK Beograd.

Kakav ih zadatak čeka najbolje govori podatak da u prethodne četiri sezone, koliko nastupaju u ovom takmičenju, Vrščani nikad nisu savladali „klonfere“ u Beogradu. Situacija će ovog puta biti još teža jer su, zbog povreda, pod velikim znakom pitanja nastupi Jeftića, Stojadinovića i Minčeva.

Ipak, jedan od najboljih Vrščana u prošlom kolu, Mirko Đerić, ističe da se ambicije tima ne menjaju.

-Odlično treniramo i to najvažniji razlog timske i moje dobre igre. Ušli smo u seriju, puni smo samopouzdanja, a u ekipi imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da preuzmu odgovornost. Beograđane cenimo, igraju timski, imaju iskusnog plejmejkera Nešovića koji ume da menja ritam igre i vrlo je opasan strelac. Naši aduti su energija i borbenost koju unosimo u svaki meč. Tako će biti i ovog puta, naše ambicije su poznate, želimo da nastavimo seriju, jasan je popularni Đera.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U SUBOTU XVII LOV NA BANATSKU LISICU

U subotu 25.januara, u Alibunaru se organizuje XVII Lov na Banatsku lisicu, čiji su organizatori ...

Facebook