RADNO VREME TOKOM PRAZNIKA: Evo kako će u Vršcu raditi prodavnice, službe i prevoznici

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, Nova godina je državni praznik i praznuje se 1. i 2. januara. S obzirom da 1. i 2. januar padaju u nedelju i ponedeljak, ne radi se i u utorak 3. januara 2017. godine.

Saobraćajno preduzeće STUP Vršac, prema planu i programu tokom praznika ima izmenjen red vožnje, u periodu božićnih i novogodišnjih praznika. 31. decembra režim saobraćaja je kao subotom, s tim što se ukidaju sledeći polasci: Vršac – Beograd u 19:55h, Beograd – Vršac u 22:00h, Bela Crkva – Beograd u 18h ( saobraća do Vršca preko Uljme), i ukida se polazak Beograd – Vladimirovac u 21:05h.

U nedelju 1. januara, režim saobraćaja je kao nedeljom, a ukidaju se sledeći polasci tog dana: Dobrica – Beograd u 17:30h i Beograd – Dobrica u 20:00h. To isto biće i u ponedeljak 2. januara. U utorak., 3. januara, režim saobraćaja biće takođe kao nedeljom. Od srede 4. januara 2017. godine autobisi će saobraćati normalno kao i svakog drugog radnog dana. S obzirom da je u toku zimski raspust, u tom periodu pored praznika, autobusi će saobraćati po ustaljenom režimu za vreme raspusta.

Železnički saobraćaj u Vršcu, prema informacijama koje smo dobili i tokom praznika saobraćaće po ustaljenom redu vožnje. Vozovi će ići normalno, bez ikakvih promena u satnicama i polascima.

Dom zdravlja Vršac radiće normalno, dežurni lekari biće na usluzi svim sugrađanima, kao i Služba hitne mdicinske pomoći. Dežurna apoteka biće u Dvorskoj ulici.

Trgovinski lanci IDEA i UNIVEREXPORT tokom predstojećih praznika radiće produženo, i sa izmenjenim radnim vremenom. Prodavnica IDEA, 29. i 30. decembra radiće produženo do 23 časa, 31. decembra radno vreme biće do 19 časova. 1. januar 2017. godine za IDEA prodavnice biće neradni dan. UNIVEREXPORT 31. decembra radiće do 18 časova. 1.januar biće neradni dan, dok će 2. januara 2017. radno vreme objekata biti od 8:00 do 20:00 časova.

Izvor Južni Banat

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

PLIVANJE ZA KRST ČASNI 19. JANUARA NA GRADSKOM JEZERU

Pripreme za Bogojavljensko plivanje za Krst Časni, privode se kraju. Ova viteška manifestacija crkvenog, narodnog ...

Facebook