PREDAVANJE O JAPANU ODUŠEVILO PUBLIKU U „DUŠEVNOJ OAZI“

Predsednica Udruženja Srpsko-Japanskog prijateljstva “Hanami” Vršac, Adrijana Barši, održala je predavanje 22.12.2016 u Udruženju “DuševnaOaza”- Centar za mentalno zdravlje, Sterijino sokače bb. Ovom prilikom okupila se brojna publika koja je zaista bila znatiželjna da čuje što više o ljudima iz ove daleke prijateljske zemlje.

Prof. Miroslava Kućančanin, zastupnik /direktor, ovog Udruženja, takođe je bila prijatno iznenađena obzirom da nije znala koliko znanja njeni članovi imaju o Japanu i da su veoma često Adrijanu Barši prekidali pitanjima iz oblasti istorije, kulture, načina života, borilačkih veština idr. Adrijana, ova izuzetna devojka koja je postigla značajan uspeh u borilačkim veštinama, detaljno je odgovarala na svako pitanje, pa se ispostavilo da je predavanje o Japanu, iako je trajalo oko sat i po, bilo kratko jer su prisutni želeli da što više saznaju o ovoj zemlji vrednih, disciplinovanih i radnih ljudi koji čuvaju svoje tekovine i ponose se visokim tehnološkim razvijem ove zemlje.

Ovo je tek početak saradnje ova dva Udruženja , rekli su sa velikim zadovoljstvom prisutni i sa željom da steknemo još mnogo novih znanja o ovoj za nas dalekoj i bajkovitoj zemlji.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

JKP “Drugi oktobar” proteklih dana nastavio je redovne aktivnosti

Služba građevinska operativa – JKP “Drugi oktobar” proteklih dana nastavila je redovne aktivnosti na uređenju ...

Facebook