OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Incident koji se desio 10 decembra u Vršcu

Citiramo sa društvenih mreža:

“Dana 10 decembra, večeras oko 21h u Sterijinoj ulici na raskrsnici sa Mokranjčevom ulicom (blizu Disa, Konjičkog, Trga Konstantina Spajića), vraćali smo se kolima od Hemograda prema hemijskoj školi i na 50 metara od nas ugledali dve devojke (oko 30ak godina) na putu, pokazivale su nam rukom da stanemo.

Otvorio sam prozor i upitao ih šta je bilo, na šta su nas one molile da ih pustimo u kola jer ih juri neki čovek. Izašao sam iz kola i pustio devojke na zadnje sedište. Dok su ulazile jedna je povikala da požure jer je ovaj počeo da trči ka nama, ja sam pogledao ka trotoaru i bio je na 20-30 metara od kola. Kada nam se približio na nekih 5 metara, uspeo sam i ja da uđem u kola i dok sam kretao, taj čovek je stavio ruke na haubu, ali smo uspeli da odemo bez ikakvog incidenta. To je čovek između 40-50 godina, visok oko 180, imao je bradu i staru perjanu jaknu (nadam se da je opis dobar jer je sve to bio trenutak u kome baš ne može puno da se razmišlja). Ne želim da širim paniku, ovo pišem da bi poveli svi računa o sebi i svojim bližnjima. Policija je obaveštena o dogadjaju, devojke su izašle kod hemijske škole gde ih je čekala još jedna devojka i pozvale taxi.”

Još jednom Molimo sve građane, da obavezno bilo koji i najmanji sličan incident OBAVEZNO obavestite policijsku stanicu u Vršcu, kao što su ove devojke uradile.

Roditelji čuvajte svoju decu, i vodite računa o svojima bližnjima.

Stupili smo u kontaktu sa jednom devojkom koja je imala taj neprijatan dogadjaj, potvrdila nam je da se to desilo, i da je taj čovek bio pijan ali veoma agresivan.

Zahvaljujemo policiji što je veoma brzo reagovala.

Hvala ljudima sa društvenim mrežama što nas informišu.

Pogledajte prepisku na facebook mreži

 

vrsacdesavanja

 

 

 

 

 

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook