ĆERKA PREMINULOG RADNIKA IZ VRŠCA PORUČUJE: Ivanoviću, sram te bilo!

Sanja Radomir, ćerka preminulog radnika Predraga Maksimovića, kojeg je krajem prošlog meseca kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revolitana je šalom Ivana Ivanovića koju je izgovorio u svojoj emisiji.

– Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom – boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi – glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala.

Ovo je naljutilo Sanju Radomir, ćerku preminulog radnika, koja je revolt iskazala na društvenim mrežama.
– Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo! – napisala je Sanja i potpisala se kao „ćerka nastradalog”.

Nakon što je okačila link u kojem Ivan izgovara svoju šalu, Maksimovićeva naslednica je dodala:
– Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze. Nakon ove izjave su njeni prijatelji oštro osudili Ivanovićevu izjavu.
Mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

Ćerka preminulog radnika

Ćerka preminulog radnika, Foto: facebook

– I hoću. Preterano je i neukusno vrlo – poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.
Kako bismo čuli drugu stranu i šta o svemu ovome misli Ivan Ivanović, pozvali smo ga, ali nam je on samo kratko poručio:
– Nemam komentar.

U međuvremenu smo kontaktirali i sa Sanjom, koja stoji iza svega što je rekla.
– Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali – rekla je za „Alo!” ćerka preminulog radnika.

Podsećanja radi, Predrag Maksimović je poginuo u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.

Izvor Alo

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari ...

Facebook