MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2016

ovan

Posao:

Dragi Ovnovi,
Novembar će ostati zabeležen kao vrlo uspešan i plodonosan mesec za većinu poslovnih Ovnova. U prvoj dekadi završno sa 9. novembrom, vaša lična plneta Mars je aktivna u vašem polju karijere, što znači da ćete veštim menadžerstvom, osrvariti ono što ste zacrtali i završiti započete projekte i poslove, izboriti se sa konkurencijom i steći prednost i afirmaciju. Ulaskom planete Venere u vaše polje karijere, novim kreativnim poduhvatima ostvarićete značajna finansijska sredstva. Vrlo brzo preko poslovnih poznanstava ućićete u nove projekte, a kako vam je u prve dve dekade novembra, naglašena osma kuća tuđeg novca, gde su uključeni porezi i dugovanja prema državi, bankama i ostalim potraživačima, uspešnim poslovanjem, razdužićete dobar deo svojih obaveza. Period je takođe dobar za nove investicije i finansijske transakcije, širenje kontaktakata i za sklapanje poslova na posovnim putovanjima. Posebno uspešni će biti mladi preduzetnici, koji će se istaći i dokazati svoje menadžerske sposobnosti.
Pred zaposlenim Ovnovima je takođe vrlo uspešan i dinamičan poslovni period. Računajte da ćete raditi punom parom, ali ćete ujedno i moći da pokažete svoje kvalitete i sposobnosti, kao što su brzina obavljanja poslova, entuzijazam, kreativnost, organizacija i menadžerske sposobnosti. Ulaskom vaše lične planete Mars 10. novembra u jedanaesto polje društvenog povezivanja i planete Venere u vaše polje karijere 12. novembra, većina Ovnova će se priključini novim radnim zadatcima i projektima u kojima će se favorizovati timski rad i koji će vam u vrlo brzo doneti uspeh i ličnu affirmaciju.
Nezaposleni Ovnovi tokom novembra, imaće prilike da pronađu odgovarajući posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš bračni i partnerski život je u fazi procvata. Oko većine važnih porodičnih pitanja ste našli saglasnost, a i međusobni odnos je na zavidnom nivou. Naglašena osma kuća ukazuje da ćete u ovom periodu, sem mentalne i emotivne povezanosti razbuktati učmale strasti i pronaći uzajmno zadovoljstvo u krevetu.
Pozitivna situacija će mnoge parove odlučiti da uđu u zajedničke porodične ili poslovne projekte. Period je dobar za otvoranje porodičnih firmi. Materijalna situacija je odlična, što će vam dati krila da se razmašete i veoma zadovoljni, želećete da se pokažete i podelite sreću sa porodicom i prijateljima, pa ćete organizovati sedeljke i druženja. Dinamično!

Ako ste slobodni:

U ovom mesecu naglašena je vaša osma kuća strasti i transformacija, tako da će mnogi slobodni Ovnovi ulaziti u veze vođeni isključivo hemijom i ličnim pojačanim libidom. Mlađi Ovnovi će već u prvoj dekadi novembra, ostvariti seksualnu vezu sa jednom osobom, koja je rođena u znaku Škorpije, Strelca, Vodolije ili Blizanaca i koju su upoznali u jednoj obrazovnoj ustanovi, školi ili na studijama.
Nešto starijim Ovnovima tranzitna Venera, koja će ući u polje vaše karijere 12. novembra, može doneti ljubavnu aferu na poslu. Od ovih kombinacija nemojte previše očekivati. Zabavite se i uživajte!

Zdravlje:

Zdravstvena situacija je za većinu Ovnova odlična u ovom mesecu. Imaćete utisak da ste se regenerisali i podmladili. Kako bi održali vaše zdravlje i telo što duže u ovoj kondiciji, povedite računa o ishrani i nezi vašeg tela, putem redovne rekreativne fizičke aktivnosti, masaža, toplih kupki, refleksologije ili aroma terapije.
Za vas posebno je za preporuku dijeta dugog života, koja se sastoji od zdrave ishrane sa voćem, povrćem i semenkama, kao i konzumiranjem veće količine vode i tečnosti tokom dana. Time ćete za dugo održavati svež i mladalački izgled lica i tela.

Srećni brojevi:

2, 3, 11, 21, 25

 

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Novembar će biti vrlo značajan mesec za poslovne Bikove, s obzirom da se od 80 do 90 % planeta nalaze na gornjoj polovini horoskopa, podržavajući razvoj vaše karijere i poslovni uspon. Za bolje rezultate nužne su promene ustaljenih metoda rada, kao i veća spoljna (van okvira preduzeća) angažovanost. Većom socijalizacijom i povezivanjem sa drugima poslovnim svetom i partnerima, osigutaćete stabilniji razvojni put vašeg biznisa Finansijska situacija je odlična, a posebano dobar period za investicije i ulaganje u nove projekte je od 19. do 30. novembra.
Kako je planeta Uran, vladar vaše karijere u dvanestom polju duhovnosti, a planeta Mars vladar ovog polja je u kući vaše karijere, razmislte o davanju dobrotvornih priloga i ulaganja u socijalne programe, jer ovaj značajan planetarni raspored ukazuje, da treba da se savlada lekcija davanja, gde često puta davanjem, dobijamo.
Ovaj mesec će biti vrlo aktivan za zaposlene Bikove. Velika angažovanost izvan okvira firme učiniće da promenite krute stavove i dopustite sebi da izađete izvan svojih granica i stereotipa. Ovim ličnim promenama naićićete na otvorena vrata za nove mogućnosti, na odobravanje kolega i autoriteta, a i vi ćete se osetiti bolje i nadmoćnije. Saradnja sa kolegama i poštovanje novih pravila, učiniće vam rad lakšim i privlačnijim. Nastavite tako, jer na dobrom ste putu da ostvarite svoje ciljeve u vezi vaših ambicija i razvoja vaše karijere.
Nezaposleni Bikovi u prve dve dekade novembra, imaju veće šanse da dobiju posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Može se sa sigurnošću reći da ste u novembru u potpunosti uspeli da stabilizujete odnose sa vašim stalnim partnerom. Sunce u vašem polju braka i partnerskih odnosa, kao i planeta Jupiter u znaku Vage, usmeriće vašu energiju i pažnju na partnera, tako da ćete sa novim žarom planirati vašu budućnost i davati smernice vašem zajedničkom životu. Takođe, ovog meseca, obogatićete vašu zajedničku svakodnevnicu, kroz društvene aktivnosti i prijatno provedene trenutke sa prijateljima, decom i porodicom. Eventualno zajedničko putovanje i kraći odmor, još više će učvrstiti odnos sa vašim stalnim partnerom. Skladno i odmereno!

Ako ste slobodni:

Planeta Venera, vladar vašeg horoskopa je od 12. novembra u znaku Jarca, a planeta vaših ljubavi Merkur, je u polju vaših partnerkih odnosa, što je vrlo dobra planetarna pozicija za Bikove, koji još pate za bivšom ljubavi i koji su nedavno izašli iz duge veze ili su se razveli, jer partner može da vam se vrati. Razmislite koliko je to dobro za vas i koliko je veliko ono zbog čega ste se razišli, da se na iste probleme ne bi opet sapleli!
Mlađi Bikovi više će biti raspoloženi za flert i avanturu, koja im se može desiti na jednom putovanju sa predstavnikom znaka Škorpije, Jarca, Vage ili Strelca. Opustite se i uživajte!

Zdravlje:

Što se vašeg zdravlja tiče, ono je vrlo delikatno do 22. novembra. Obratite pažnju na ishranu i primenite jednu od detoks metoda za čišćenje jetre. Obezbedite sebi uredan san i održavajte visok nivo energije, redovnim vežbama i rekreacijom.
Od polovine meseca mogući su problemi sa kostima, naročito kolenom i kičmom, kožom i zubima. Manje tegobe sa kostima možete rešiti terapeutskom masažom, koja će se pokazati kao vrlo delotvorna. Za ozbiljnije tegobe, posebno što se tiče zuba, obratite se stomatologu.

Srećni brojevi:

1, 3, 20, 22, 30

 

blizanci

Posao:

Dragi Blizanci,
Poslovne Blizance u novembru očekuje dosta posla, posebno oko postavljanja jasne poslovne strategije i rekonstrukcije finansijske politike. Vaše zalaganje, upornost i intelekt, odvešće vas na pravi put i bićete potpuno spremni da prihvatite nove izazove i nagli uspeh, koji će se desiti u poslednjoj dekadi novemra. Nakon relativno dugog perioda nejasnih ciljeva i dilema oko pravca razvoja vaše poslovne karijere, od 20. novembra, promenom pravca kretanja planete Neptun, u direktan hod, koja je suvladar vašeg polja karijere, biće vam jasno, gde da uložite sredstva i kako da nastavite da razvijate vaš biznis i lični prosperitet. Tokom prve dve dekade obratite pažnju na cirkulaciju novca u smislu priliva i troškova. Finansijska situacija će se sukcesivno popraviljati i u poslednjoj dekadi slobodno se upustite u krupnije investicije.
Slična poslovna situacija je i za Blizance, koji su zaposleni u državnim i privatnim preduzećima. Očekuje vas dosta rada oko ulaženja u trag novcu i propustima u prethodnom periodu. Mnogi Blizanci će postati desna ruka nadređenima i obavljati dobar deo meseca šefovske poslove. Sve do 22. novembra, prisustvo Sunca u vašem polju posla obezbediće vam podršku šefova i kolektiva, tako da ćete moći nesmetano da učite, kontrolišete i radite. Tokom ovog meseca je još potrebno da savladate socijalne veštine i da sa razumevanjem prihvatite potreba članova kolektiva. Od 20. novembra, većina vaših ambicija će se uspešno realizovati, a vaš status će biti jasan i siguran. Budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju 18., 19. i 30. novembra.
Nezaposleni Blizanci imaće dobre poslovne prilike da nađu posao i zaposle se u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U novembarskim jesenjim danima Blizanci, koji su u braku ili dugoj vezi, mogu da se potpuno opuste u sigurnosti i toplini svoga doma i onoga što im pruža sam odnos sa stalnim partnerom. Postalo vam je jasno, da obostrana velika angažovanost na poslu, treba da se amortizuje pomoću uzajamnog razumevanja, kompromisima i sa nežnosću i pažnjom jedno prema drugom. Dobrim delom ste savladali lekciju, tako da ulaskom Sunca 22. novembra u vaše sedmo polje bračnih i partnerskih odnosa, dostižete zavidnu ljubavnu harmoniju. Ma šta ovo pojedinačno značilo, ostavite planove po strani i prepustite se uživanju!

Ako ste slobodni:

Tokom novembra slobodni Blizanci će nastaviti da se intenzivno druže, zabavljaju, flertuju i po koji put prepuste izazovu i trenutku strasti. Vaš šarm pleni, tako da ćete sa lakoćom osvajati i ulaziti u romantikom obojene avanture. Ulaskom Sunca u znak Strelca, 22. novembra smiriće vas osećaj zaljubljenosti u jednog predstavnika znaka Strelca, Vodolije, Vage ili Škorpije. Budite oprezniji i ne ponašajte se detinjasto, posebno oko 30. novembra, da vam se idealistički žar i očekivanja ne bi raspršila!

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje je tokom novembra vrlo dobro. Ipak, dani u prve dve dekade novembra, posebno za radno angažovane Blizance, mogu biti teški i zamorani, jer osećate nedostatak energije i umor. Kako bi predupredili posledice iscrpljenosti, potrudite se da smanjite broj radnih časova u toku dana i obezbedite sebi uredan odmor i san. Uz to uključite zdravu i redovnu ishranu, kaja je bogata sa povrćem i vitaminima.
Takođe, odvojite vreme za sebe i započnete da redovno primenjujete rekreativne fizičke vežbe ili se odlučite da se priključite jednoj grupi entuzijasta, gde se primenjuje rekreativn program.

Srećni brojevi:

6, 9, 17, 18, 29

 

rak

Posao:

Dragi Rakovi,
Raspored planeta u novembru obećava dobre poslovne prognoze za Rakove, koji su u privatnom biznisu. U ovom periodu, biće potrebno da obavite manju restruktuiranje preduzeća i regulišete poslovne odnose, kadrovska pitanja i međuljudske odnose u samoj firmi, jer od 22. novenbra očekuje vas nagli skok vašeg biznisa i potražnja za vašim uslugama i produktima. U ovom periodu pokazaćete više borbenosti pri osvajanje tržišta i veću spremnost na saradnju i povezivanje sa konpanijama iz iste branše. Finansijski priliv je u prve dve dekade novembra neujednačen, ali će se stabilizovati u poslednjoj sedmici, kada Sunce uđe u znak vatrenog Strelca i polje vašeg delovanja i pozitivno aspektuje vašu drugu kuću novca. Ovaj preokret u vašu korist će uticati da konačni finansijski bilans bude odličan.
Zaposleni Rakovi u novembru imaju daleko bolju poslovnu situaciju u odnosu na predhodne krizne mesece. Držite se svoga posla, pokažete vašu promišljenost i strpljenje i ne upuštajte se u beskorisne diskusije sa starijim kolegama. Ulaskom Sunca u vaše drugo polje posla dobićete zanimljive radne zadatke, gde ćete blisko sarađivati sa naređenima, što kasnije može imati uticaja na vaše opredeljenje i pomak u oblasti karijere.
Veliku šansu za zaposlenje, nezaposleni Rakovi mogu da očekuju u poslednjoj sedmici novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Izlaskom planete Mars, 9. novembra iz vašeg polja bračnih i partnerskih odnosa, završiće se krizni period u odnosu sa vašim stalnim partnerom. Neslogu, napetost i sitne svađe, zameniće osećaj povezanosti i bliskosti. Bračne parove sa decom će obradovati njihov uspeh u školi ili fakultetu. Ovo je takođe odličan period, za one koji žele da reše stambeno pitanje i kupe stan ili kuću.
Mlađi predstavnici znaka ponovo će osetiti romantični zanos i ljubav prema partneru i ukoliko su u dugoj vezi, poželeće da osnuju porodicu. Biraćete datum venčanja i planirati potomstvo. Idilično!

Ako ste slobodni:

Pred vama je vrlo dinamičan period, kada ćete se intenzivno zabavljati i družiti sa prijateljima. Sunce u Škorpiji i vašem petom polju ljubavi, daće vam poseban šarm i priliku da pronađete ljubav i pravog parnera za vas. Posebno mlađi predstavnici znaka, mogu da očekuju značajan susret u toku prve dve dekade novembra. Upoznaćete osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti, jer vaše nežno srce osvojiće jednan predstavnik znaka Škorpije, Strelaca, Jaraca ili Device. Oduševljenje će biti obostrano i nakon perioda udvranja u poslednjoj dekadi novembra naći ćete se u toplom zagrljaju, romantične ljubavi. Zanosno!

Zdravlje:

Pozitivan uticaj Sunca iz kompatibilnog vodenog znaka Škorpije, održavaće vam visok nivo energije, sve do 22. novembra, tako da će u ovom periodu biti smanjen rizik da podlegnete bilo kojoj infekciji ili bolesti.
Kraj meseca starijim predstavnicima znaka može da donese srčane smetnje i probleme sa pritiskom. Povedete račina o načinu ishrane i da ne zanemarite fizičku aktivnost.
Mlađi Rakovi neka se pred kraj meseca pričuvaju prehlade, infekcija respiratornih organa i povreda ruku i ramena.

Srećni brojevi:

4, 11, 12, 20, 29

 

lav

Posao:

Dragi Lavovi,
U prve dve dekade novembra, poslovna situacija za Lavove, koji su u privatnom biznisu je manje stabilna u poređenju sa predhodnim meseceima. Moguće je da će očekivani novac od banke ili poslovnog partnera kasniti, tako da ćete u periodu čekanja biti pod stresom. U pomoć, u vezi novca, vam može priskočiti uža porodica. Ne rizikujete i ne upuštajte se u krupne investicije do 18. novembra, sve dok vam planeta vaših materijalnih dobara Merkur, ne bude od pomoći. U međuvremenu koncentrišite snage na marketing i stvaranje novih poslovnih kontakta. Očekivana količina novca će stići nakon 20. novembra kada planeta Neptun krene direktnim hodom. U poslednjoj sedmici pozitivan uticaj Sunca iz kompatibilnog znaka Strelca, omogućiće vam veći manevarski prostor, koji će uticati da se popravi poslovna situacija i uveća ukupna zarada za ovaj mesec.
Zaposleni Lavovi u periodu do 22. novembra će se uglavnom baviti završavanjem započetih projekata ili radnih zadataka. Situacija na poslu će teći normalnim tokom i bez većih pomeranja i dodatnih obaveza. Ovaj period će obeležiti veća količina komunikacionih i organizacionih obaveza, a na testu će biti vaša spremnost za timski rad. Za Lavove, koji se bave kreativnim poslovima i individualce, ovo će biti period smanjene inspiracije. Ovaj osećaj stagnacije je prolazan, jer situacija će se promeniti ulaskom Sunca u znak Strelca u poslednjoj sedmici novembra.
Nezaposleni Lavovi, u poslednjoj dekadi novembra imaju veće šanse da se zaposle.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Većim delom novembra prisustvo većeg broja planeta oko i u vašem četvrtom polju porodice, usmerićete vašu energiju na regulisanje poroičnih pitanja i na članove uže porodice. U isto vreme u okvirlju vašeg doma, naćićete podršku za rešavanje problema oko vaših finansija i poslova. Za bračne Lavove i one koji su u dugim vezama, ovo će značiti oporavak i poboljšanje odnosa sa stalnim partnerom. Sve do 20. novembra i perioda dok planeta Neptun ne krene direktnim hodom, budite oprezni da ne izneverite partnerovo poverenje, koje ste ponovo posle dužeg vremena zadobili. Oprez i harmonizacija odnosa!

Ako ste slobodni:

Za slobodne Lavove, početak novembra će biti vrlo dinamičan. Izlazićete, družiti se, flertovati i sve do 12. novembra, dok je planeta ljubavi Venera u znaku Strelca i vašem polju zabave, kreativnosti i ljubavnih onosa, ulazićete avanturistički u kratke veze, bez velikog značaja za vas. Ulaskom planete Venere u znak Jarca, većina slobodnih Lavova će se povući sa zabavne scene, ali sredinom meseca moguća je ljubavna afera na poslu sa jednom Škorpijom, Vagom ili Strelcem. Ako ste odabrali da ovo bude period povlčenja, dobro će vam doći, da sa distance proanalizirate vašu emotivnu situaciju.

Zdravlje:

U prve dve dekade novembra mnogi Lavovi će osećati manjak energije, koja vaš organizam može učiniti prijemčljivijim na lakše upale i infekcije. Pričuvajte se prehlade i infekcije polnih organa. Primirite se, smanjite spoljne aktivnosti i više vremena provodite u kući odmarajući se uz dobru knjigu ili film.
Starije generacija u prve dve dekade novembra, mogu osetiti pogoršanje zdravstvenog stanja i osetiti poznate hronične smetnje. Opšta zdravstvena situacija će biti bolja od 22. novembra, kada Sunce promeni znak i uđe u kompatibilni znak Strelca.

Srećni brojevi:

2, 3, 7, 21, 30

 

devica

Posao:

Drage Device,
Period prosperiteta u odličnih finansijskih rezultata se nasatavlja i u ovom mesecu za poslovne Device. Očekuje vas neubičajena dinamika, a širenjem poslovnih kontakata, izaćićete iz uobičajenih poslovnih okvira, pa je moguće da prihvatite i manje poslove sa kojima se do sada niste bavili. U prvoj dekadi, dok je planeta Venera u vašem polju doma, imaćete podršku i materijalnu potporu uže porodice, što će vam doneti uvećanje kapitala sa kojim možete da raspolažete i planirate krupne korake. Ulaskom planete vaših finansija Venere 12. novembra u vaše peto polje i zamljani znak Jarca, vreme je da realizujete vaše kreativne ideje i plasirate ih na tžište, kao nove produkte. Uspešno!
Device koje rade za privatne i državne kompanije, očekuje veliki broj ranih obaveza i vrlo radno naporan period. U prvoj dekadi novembra mnoge Device će produžiti svoje radno vreme, jer će biti primorane da svoje radne zadatke završavaju kod kuće, kako bi uspele da sve postignu i završe na vreme. Savet je da ne preterujete sa detaljisanjem, kako bi sebi olakšali i skratili radne sate. Device koje su se prihvatile honorarnog posla, mogu da očekuju da će ostvariti sjajnu zaradu.
Mnoge nezaposlene Device u prve dve dekade novembra, mogu da očekuju da će preko uticajnih poznanika dobiti zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kako se planetarna energija koncentrisala oko najužnije tačke horoskopa, nadira, i oko vašeg polja doma i porodice, ovaj segment vašeg života će vam ovog meseca biti vrlo važan. Dom i porodica su postali za vas posebna pokretačka snaga i izvor podrške i energije. Vaš bračni i partnerski odnos je ušao u fazu stabililizacije, što vam u ovom trenutku omogućava da poletno radite i postižete uspehe. Već u drugoj dekadi novemra zajednički poduhvati će vas približiti, a promenom kretanja planete braka i stabilnih veza, Neptun, 20. novembra, , vaša veze će biti oplemenjena romantičnim trenutcima i ispunjensaa nežnošću i toplininom. Znate kako kažu, nema poslovnog uspeha, bez stabilne porodice i njene podrške!

Ako ste slobodni:

Slobodne Device će u novembru biti vrlo aktivne i druželjubive. Rado će odlaziti sa prijateljima na zabave, proslave i noćni provod, gde će imati priliku da upoznaju nova lica šire krug poznanstava. Izgledaćete vrlo privlačno, blistaćete i pleniti. Čak i one nešto starije Device osećaće se dobro i podmlađeno. Biće tu bezbroj prilika za flert i avanturu, ali mnoge Device će ostati očarane klasičnom lepotom jednog Jarca, šarmom jednog Blizanca, hipnotičkim magnetizmom jedne Škorpije, intelektom jednog Strelca ili ljupkošću jedne Ribe. Ulaskom vaše lične planete Merkur, 12. novembra u vaše polje ljubavi, svi su izgledi da ćete se tada prepustiti užitku u ući u jednu vrlo zanimljivu vezu. Stimulativno!

Zdravlje:

Vaša opšta zdravstvena situacija se znatno poboljšala u novembru. Čak i osobe sa hroničnim tegobama će se u prve dve dekade novembra osećati bolje i bez tegoba. Radne Device su u ovom periodu sklone da preteruju u radu, tako da je važno da nađu vreme za odmor i sebe. Imajte na unu, da se rođeni u znaku Device lako opuštaju boravkom u prirodi, uz fizički rad ili rekreativan sport.
U poslednjoj sedmici novembra može vas savladati iscrpljenost, zato oprezno pri potrošnji lične energije.

Srećni brojevi:

2, 3, 16, 21, 22

 

vaga

Posao:

Drage Vage,
Vaš biznis će u ovom mesecu napredovati, što će se posebno ogledati kroz finansije, jer Sunce, koje boravi u vašoj drugoj kući materijalnih dobara, sve do do 22. novembra, uticaće na to da dostignete fantastične zarade i finansijske rezultate. Sa 22. novembrom se neće završiti povoljna finansijska situacija, jer će 24 i 25. novembra vaša lična planeta Venera dotaći planetu vaših materijalnih dobara Pluton i van svih očekivanja vam doneti veliki priliv novca. To je momenat da se rešite svih dugovanja i investirate u dalje poslove.
Ceo mesec bićete vrlo uspešni u komunikaciji, manipulaciji sa novcem, marketingu i trgovini. Promenom kretanja planete Neptun, vladara vaših poslova, iskristalisaće se vaše poslovne ideje i rešićete se mnogih dilima u vezi vašeg kadra, poslovnih odnosa i direkcija. Mnoge poslovne Vage će se odlučiti da prošire svoje znanje u vezi sa biznisom, a eventualna suđenja će se okončati u vašu korist. Ovo je ujedno i odličan period da se mladi preduzetnici odluče da osnuju svoje preduzeće ili agenciju.
Vage, koje su u radnom odnosu će se većim delom novembra baviti administrativnim poslovima, koji će podrazumevati detaljisanje i pronalaženje grešaka u vezi sa dokumentacijom, računovodstvom i ugovorima. Isto tako i Vage, koje rade u proizvodnji će u ovom periodu obavljati poslove, koji zahtevaju veliku koncentraciju i preciznost. One Vage koje su se u predhodnom periodu prihvatile honorarnog posla u ovom periodu će dobiti svoju zaradu. Planete Neptun, koja je suvladar vašeg rada, radnih odnosa, 20. novembra kreće direktno i moguće su promene na poslu, što će za mnoge Vage znači prelazak na bolje radno mesto.
Nezaposlene Vage imaju velike šanse da nađu posao i zaposle se u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Planetarna energija se koncentrisala oko polja vaše porodice, a vaša lična planeta Venera 12. novembra ulazi u ovo polje, nagoveštavajući u ovom periodu važnost i veliku prednost porodičnih pitanja, pitanja doma, familije i uzajamnih odnosa. Iskoristite povoljan momenat da razrešite goruća familijarna pitanja, kao što je smeštaj roditelja, ulaganja u nekretnine, raspodela novca i drugo. Partner je spreman da vam pomogne i konsolidovaće se sa vašim odlukama. Prilika je da povratite poverenje jedno u drugo i nađete način da doprete do partnerovog srca.

Ako ste slobodni:

Vage koje su još uvek same u novembru će posebno biti privlačne, jer će sem lepotom zračiti i pleniti svojim šarmom i duhom. Može se reći, da će vaš osmeh topiti gvozdena srca. Osvajaćete i pružiće vam se prilika da se upuštate u razne kratkotrajne veze, ali vi ćete želiti više od toga. Vama je potrebna ljubav i emocija, što vam se može ostvariti ulaskom 9. novembra planete Mars, vladara vaših ozbiljnih veza, u polje vaših ljubavi. Mnoge Vage će naći pravog partnera u jednom predstavniku znaka Strelca, Lava, Jarca, Vodolije ili Bika. Savršeno!

Zdravlje:

Tokom novembra vaše opšte zdravstveno stanje je vrlo dobro. Sve do 20. novembra, dok planeta suvladar vašeg polja zdravlja Neptun ne krene direktnim hodom, važno je da pripazite na ishranu, koja treba da je dijetetska i da uključi veće količine tečnosti i vode, kako bi pomogli finkciji bubrega i mokraćnih puteva, koje su generalno vaša slaba tačka u vašem zdravstvenom sistemu. Takođe, obratite pažnju da ne nazebete i tame lakše zaradite infekciju grla i mokraćnih puteva.
U poslednjoj dekadi novembra sve tegobe prestaju i vi se vraćate u formu, puni snage, energije i vitalnosti.

Srećni brojevi:

4, 9, 13, 21, 22

 

skorpija

Posao:

Drage Škorpije,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Škorpije koje su u privatnim vodama, iskoristiće boravak Sunca u svom znaku da izgrade poslovni autoritet i uvećaju tržišnu moć preduzeća tokom novembra. Iako u ovom periodu vaša koncentratija nije isključivo na poslovnom uspehu, dešavanja na tržištu će vam ići u prilog. Finansijska situacija vaše firme se znatno poboljšala ulaskom planete Venere, još prošlog meseca u vaše drugo polje materijalnih dobara i kapitala i ona će uticati da vam ovo polje bude stabilno sve do 12. novembra. Koperativni odnos sa poslovnim partnerima i prijateljima, biće pravi potez, koji će omogućiti dalji razvoj vašeg biznisa. Ova saradnja će vam u poslednjoj sedmici novembra, ulaskom Sunca u vaše polje novca, obezbediti najbolje finansijske rezultate za ovu godinu. Odlično!
Mnoge Škorpije, koje su u radnom odnosu i zaposlene u državnim i privatnim preduzećima, izboriće se za dominantnu poziciju u firmi, preko prijateljskih i familijarnih veza. Ovo će vam ujedno i omogućiti veća primanja u narednom periodu. Vaša planeta posla i poslovnih odnosa Mars je od 9. novembra u znaku Vodolije, tako da će dobar deo meseca biti veoma društveno angažovani. Predstoje vam brojni sastanci, organizacija skupova, promocija firme i povezivanje sa saradnicima, koji su u ovom trenutku od značaja za firmu u kojoj radite. U svemu ovome važno je da budete manje agresivni i da se naoružate tolerancijom.
Kako je novembar vaš mesec u pravom smislu reči, ovaj period je povoljan da nezaposlene Škorpije dođu do posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na vašoj južnoj polovini horoskopa nagomilala se planetarna energija tranzitnih planeta, koja će delovati na vas podsticajno, da bi se u ovom periodu više okrenuli sebi, porodici i partneru. Ulakom 12. novembra planete diplomatije i ljubavi u vaše treće polje komunikacije, mnoge sporne situacije i nesloge sa vašim stalnim partnerom možete izglaiti razgovorom, tolerancijom i kompromisima. Napetot je pojačana u porodicama, koja imaju decu, jer vaša deca prolaze kroz teži period i potrebna im je vaša pažnja i podrška pogotovo u prve dve dekade novembra. Kritični dani za rasprave su o 13. do 16. novembra. Ne oklevajte da postignete emotivnu stabilnost i učvrstite porodicu, koja je neophodna, kao osnov za naš lični uspeh!

Ako ste slobodni:

Tranzitom Sunca kroz vaš znak, pojačaće se vaš prirodni magnetizam i harizmatičnost, koji ovoga puta postaje neodoljiv za suprotni pol. S obziorom na to, da u ovom mesecu teško da ćete moći da ostanete usamljeni ili seksualno i emotivno nezadovoljeni, druženja sa prijateljima i brojnim poznanicima u kućnoj atmosferi, doneće vam  partnera i romantičnu ljubav, kakvu ste dugo priželjkivali. Oduševiće vas jedan predstavnik znaka Riba, Bika, Raka, Ovna ili Jarca. Svi su izgledi, da ćete se kada planeta Neptun promeni svoje kretanje 20. novembra, prepustiti osećanjima i ući u jednu strasnu i romantičnu vezu. Savršeni dani za ljubav su 24. i 25. novembar. Zadivljujuće!

Zdravlje:

Izgledate fantastično i puni ste energije, koju vam daje Sunce u vašem znaku, što će vam omogućiti da u ovom mesecu izbegnete ozbiljnije zdravstvene teškoće. Vaša planeta zdravlja Mars je u prvoj dekadi novembra u znaku Jarca i tu se pričuvajte nezgoda usled nesmotrenosti i povreda glave i preloma kostiju.
U narednom periodu kada je vaša planeta zdravlja Mars u znaku Vodolije, izbegavajte nerviranje i stresne situacije, odmarajte se više i nađite sebi oduška, kroz bavljenjem sa jednim rekreativnim sportom, koji razvija i duhovnu stranu ličnosti.

Srećni brojevi:

2, 3, 10, 20, 30

 

strelac

Posao:

Dragi Strelčevi,
Tranzitne planete se pomeraju prema vašoj istočnoj polovini horoskopa, hrabreći i uzdižući vašu samouverenost u vezi izbora razvojnog puta vašeg biznisa. Planiranjem strategije, lakše ćete doći do konačnih odluka i u ovom mesecu posebno vam je važno da znate da ste na pravom putu, a odluke koje donosite da su pravedne i vode ka napredku vašeg biznisa. Prisustvo planeteVenere do 12. novembra, u vašem znaku, koja je ujedno i vladar vašeg polja posla, nagoveštava, da ćete saradnjom i diplomatskim postupcima uspeti da stabilizujete situaciju u firmi i pokrenete poslove. Već u drugoj dekadi meseca, kada planeta Venera uđe u vaše drugo polje materijalnih dobara, desiće se prvi veći pomak, što se finansija tiče. Vaš biznis će procvetati pred sam kraj meseca kada može da vas iznenadi neočekivano veliki profit, posebno na dane 25 i 26. novembra, kada će se tranzitna planeta Venera naći u konjukciji sa planetom Pluton. Taktično i promišljeno!
Strelčevi, koji su u radnom odnosu u društvenim i privatnim firmama preokupiraće se kreativnim radnim zadatcima u prvoj dekadi meseca. U drugom delu meseca, bolje je za vas, da vaše poslovne planove i namere držite za sebe i igrate igru zatvorenih karata, kako bi izbegli otvoreno protivljenje pojedinih kolega, koji vam mogu naštetiti. Izgledati skromno i podređeno je u ovoj prilici bolje za vas, jer važno je da sačekate vaš trenutak, koji će doći ulaskom Sunca u vaš znak pred kraj meseca. Sasvim je moguće da ćete zapanjiti kolege vašim javnim izlaganjem i govorom u kome se mogu pokrenuti i tabu teme. Vaša hrabrost i činjenice sa kojima baratate, stvoriće vam prostor da dalje postepenim koracima napredujete.
Nezaposleni Strelčevi, imaju šanse da dobiju posao u prvoj i poslednjoj dekadi meseca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom novembra vaš bračni ili partnerski život će teći glatko i bez trzavica. Jedno, drugom ćete biti podrška i lako ćete nalaziti saglasnost oko svakodnevnih obaveza i onih komplikovanijih problematičnih pitanja. Slobodno vreme rado ćete provoditi u druženju sa prijateljima. Partner će slediti vašu potrebu za novim saznanjima i zajedno ćete učestalo posećivati kulturne događaje, izložbe, pozorište i koncerte u vašem mestu. Moguće je i kraće zajedničko putovanje, na kom ćete upućeni jedno na drugo, popraviti i vaš seksualni život. Odmereno!

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi novembra usamljenim Strelčevima se može desiti ljubavna afera na poslu, a onim, koji još nisu u ranom odnosu dopasće se neko iz svakodnevnog života. Vašu pažnju može da zadobije, jedan predstavnik znaka Bika, Jarca ili Strelaca i usled nekompatibilnosti životnih filozofija i stremljenja, ova veza će trajati kratko.
Mnogi Strelčevi će se u drugoj dekadi novembra povući iz javnog i društvenog života i posvetiti se radu, na sebi. Vaš nagli spiritualni razvoj i bavljenje sobom, doneće rezultate u poslednjoj sedmici novembra, kada Sunce uđe u vaš znak i kada vam se otvore nove mogućnosti za ljubavne događaje. Mudro je ponekad povući se sa scene!

Zdravlje:

Još s kraja prošlog meseca, vaše dvanaesto polje duhovnosti je postalo moćno prisustvom Sunca u njemu, tako da ukoliko ste započeli sa duhovnom nadgranjom i njenim isceljujućim tehnikama, uspećete da dovedete vaš organizam na optimalan nivo zdravlja. Ne zanemarujte redovnu fizičku aktivnost i ne zaboravite da je za vaše zdravlje pravilna ishrana takođe važna i zato izbacite brzu, masnu hranu i slatkiše i konzumirajte veće količine tečnosti. Vaši rezultati i trud postaće vidni u poslednjoj sedmici meseca.

Srećni brojevi:

1, 2, 10, 21, 29

 

jarac

Posao:

Dragi Jarčevi,
U novembru poslovna situacija za Jarčeve, koji su u privatnim vodama je vrlo dobra. U ovom periodu od velike su važnosti vaši poslovni kontakti i na određeni način umrežavanje sa većim brojem korisnika vašeg proizvoda. Proverite koliko je vaš produkt u saglasnosti sa vremenom u kojem živimo i koliko je profitabilan, jer tu bi valjalo da izvršite određene korekcije. Takođe, od velike koristi je da upoznate konkurenciju, njenu strategiju i način delovanja, kako bi mudro razradilisvoju strategiju i napravili planove za buduće poduhvate. Finansijska situacija se znatno poboljšala, mada još nije u potpunosti zadovoljavajuća, jer je neujednačen priliv novca izazvan još uvek, retrogradnim kretanjem vašeg suvladara materijalnih dobara, planete Uran. U ovom periodu izvesna su poslovna putovanja, koja će vam obezbediti jedan deo novca za dalje unapređenje vašeg biznisa.
Zaposleni predstavnici znaka, imaće komplikovanu situaciju na poslu. Planeta vašeg posla i poslovnih odnosa Merkur, 12. novembra ulazi u vašu dvanaestu kuću tajni i skrivenih neprijatelja, što vam može doneti pometnju i zamršenu situaciju, kao i sukob sa nadređenim. Posebno kritični dani su od 13. do 16. novembra, kada planeta vaše karijere Venera bude u periodu stagnacije. Sve će se stišti, a vaša izoštrena poslovna intuicija, praktičnost i prizemnost, će vas u odvesti na pravi put i prave izbore.
Nezaposleni Jarčevi mogu da očekuju da će dobiti zaposlenje u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom novembra prezauzeti ste i okupirani sa poslovnim brigama.Vaš posao zahteva odsustvo iz vašeg doma,  porodice i partnera, jer radite i van radnog vremena, a slobodno vreme provodite sa poslovnim partnerima ili ste u drugim radnim obavezama. Ukoliko niste zaposleni, suviše vremena provodite sa prijateljima. Razmislite, previše rutine i zanemarivanje partnera može ugušiti ljubavnu magiju. Povedite partnera sa sobom na manje važne sastanke, izvedite ga na večeru ili na neku zabavno kulturnu manifestaciju u mestu, posvetite vreme deci i  vaš odnos sa stalnim partnerom će se harmonizovati, a ljubav vratiti u vaša srca. Delikatno!

Ako ste slobodni:

Za slobodne Jarčeve novembar će biti vrlo dinamičan mesec u kome će nastaviti da se intezivno druže i šire krug poznanika. Od 12. novembra planeta ljubavi Venera je u vašem znaku, što će vas učiniti dodatno privlačnim i odlučiti da potražite partnera. Moguće je da ćete obnoviti staru vezu ili ćete se zaintresovati za jednu vrlo uspešnu osobu na poslu i početi da joj se udvarate. Vaš izbor će pasti na jednog predstavnika vašeg znaka, jednog Bika, Vagu ili Raka.Velike su šanse da sredinom meseca uđete u vezu i zagrejete se u zagrljaju nove ljubavi. Pohvalno!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje se za većinu Jarčeva poboljšava tokom novembra. Radni angažovani Jarčevi treba da povedu računa da se uredno hrane i dovoljno odmaraju. Moguća je nervna iscrpljenost, koja može prouzrokovati nesanicu i košmarne snove. Počastite se po kojom relaks masažom, odlaskom u bazene sa toplom vodom i redovno konzumirajte umirujuće čajeve.
Sve dok je Sunce u znaku Škorpije pričuvajte se infekcija urogenog trakta i polnih organa.

Srećni brojevi:

2, 3, 13, 21, 25

 

vodolija

Posao:

Drage Vodolije,
U novembru poslovne Vodolije očekuje vrlo uspešan period, koji će predstavljati nastavak prosperiteta vašeg biznisa, koji je počeo da se širi, još krajem prošlog meseca. Energija Sunca iz Škorpije i u polja vaše karijere uticaće da se istaknete, povežete sa autoritetima u branši i unapredite vaš biznis. Neočekivano velika potražnja za vašim produktima posebno od 9. novembra, kada tranzitni Mars uđe u vaš znak, stvoriće vam izazovnu dinamiku u kojoj ćete biti maksimalno angažovani. Finansijska situacija se sukcesivno poboljšava da bi promenom kretanja planete vašeg novca Neptun došlo do zavidnih rezultata i profita. U poslednjoj sedmici novembra razmislite o kooperativnim poslovnim odnosima. Novembar će biti izuzetan mesec, za one koji se bave izvozom roba, internet prodajom, modom i kozmetikom. Fantatično!
Zaposlene Vodolije u ovom periodu će imati priliku da se istaknu i afirmišu. Kako Vodolije moraju da unesu deo svojih emocija u rad, posebno uspešni će biti predstavnici vašeg znaka koji se bave umetničkim zanimanjima, koje uključuju pokret, kao što je balet, ples, gluma, tv i film. Izuzetne pojedince čekaju pohvale, priznanja i nagrade.
Vodolije koje se ne bave kreativnim radom, takođe mogu da očekuju priznanje za svoj rad, kroz povećanje plate ili sklapanjem novog ugovora, koji podrazumeva bolju poziciju u preduzeću. Sve čestitke!

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U ovom periodu vaš bračni ili partnerski život je dobio praktični karakter, gde funkcionišete kao dobri prijatelji i kompanjoni. Ovo može biti vrlo dobar mesec za one parove, koji zajedno rade ili imaju zajedničke poslovne intrese i u tome daju potporu jedno drugom. Konačno, realna faza i nije tako loša, ako postavite zajedničke ciljeve i oboje na tome upnete da radite. U poslednjoj sedmici novembra, kada Sunce uđe u vaše polje prijatelja i znak Strelca, osvežićete vezu većom druželjubivošću i zajedničkim provodima i sedeljkama sa prijateljima.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi novembra slobodne Vodolije ulaziće u kratkotrajne veze sa poznanicima i novo stečenim prijateljima, sledeći impuls avanturističkog Strelca i planete ljubavi Venere u ovom znaku. U ovom periodu može vam se desiti i ljubav preko društvenih mreža ili ljubav na daljinu, sa predstavnikom jedne strane zemlje. Vaš izbor će pasti na jednog predstavnika znaka, Strelca, Blizanca, Lava ili Vage. Ukoliko ste se zaljubili u nekog stranca ili strankunju, planiraćete put u tu zemlju, kako bi se realno i videli. Uzbudljivo!

Zdravlje:

Za većinu Vodolija novembar će doneti promenjivu zdravstvena situacija, jer vas Sunce iz znaka Škorpije ne štiti, a planeta Mars, kao malfek, je od 9. novembra u vašem znaku. Biće potrebno da se klonite preterano stresnih situacija, kako bi sačuvali nerve i korisno bi bilo da primenite origanovo ulje kao zaštitu vašeg imuniteta.
Budite oprezni u saobraćaju i pri obavljanju rutinskih poslova, da ne bi povredili zglobove, ligamente, kičmu i kolena.

Srećni brojevi:

6, 10, 21, 22, 27

 

ribe

Posao:

Drage Ribe,
Poslovne Ribe će u novembru uložiti dosta napora da svoje ideje plasiraju i naprave pomak i dodatno razviju svoj biznis. Već duže vreme susrećete se sa preprekama i problemima, jer prisustvo Saturna u polju vaše karijere ometa i ograničava razvijni put vašeg biznisa. Ako pogledamo na to sa druge strane, istina je da Saturn guši idealizam i entuzijazam, kojih predstavnici znaka Riba teško mogu da se odreknu, ali on i prizemljuje i obećava uspeh, ako se pridržavate njegovih strogih pravila, koja su rad, red, upornost, praktičnost, izdržljivost i disciplina. Podržani Suncem iz kompatibilnog znaka Škorpije i energijom, Venere koja do 12. novembra boravi u polju vaše karijere, uz dosta napora uspećete da u poslednjoj dekadi realizujete svoje zamisli i proširite tržište. Veštom manipulacijom sa novcem i uz pomoć društvenih grupa i poslovnih parnera, napravićete pristojan kapital i profit u ovom mesecu. Udarnički!
Poslovna situacija je manje komplikovana za zaposlene Ribe. U ovom periodu, imaćete priliku da pokažete vaše komunikacione i socijalne sposobnosti ili umetnički i dizajnerski talenat. Mnogi predstavnici znaka će za sveukupni doprinos u ovoj godini, imati čast da dobiju u najmanju ruku pohvale i priznanja, u poslednjoj dekadi meseca, kada vaša lična planeta Neptun krene direktno, 20. novembra i Sunce uđe u znak Strelca i vaše polje karijere. Poslednjih novembarski dani biće pogodni za plasiranje autorskih radova i individualaca, kao što su samostalni likovni umetnici, dizajneri, glumci, pisci i muzičari.
Nezaposlene Ribe, veće šanse da dobiju zaposlenje imaju u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Bračne Ribe i one koje su u dugim ozbiljnim vezama, sve dok planeta Merkur vladar polja braka i partnerskih veza, ne promeni znak i 12. novembra uđe u znak Strelca i vaše polje ličnog uspona i dostignuća, imaće potrebu da prekinu stare navike i obrasce ponašanja u vezi, koja ih koći da razrastu i pokažu svoje potencijale. U vašem odnosu je prisutna izvesna napetost, između vaših ličnih sloboda, izgradnje vaše karijere i odnosa sa partnerom. Vašu potrebu da se nešto promeni, treba da podrži i partner, tako da samo kompromisnim rešenjima možete da ublažite krizu i zadovoljite sebe i partnera. Napregnuto!

Ako ste slobodni:

Ribe koje su same u novembru će biti društveno aktivnije i potrudiće se da poboljšaju svoj zabavni i ljubavni segment života. U prvoj dekadi novebra sasvim mlade Ribe se mogu do ušiju zaljubiti u svog profesora, mentora, gurua ili osobu od autoriteta, koja može imati uticaja na vašu karijeru.
Nešto starije Ribe, imaće priliku da sretnu osobu po svojoj meri, na jednom mestu zabave ili na proslavi u firmi u kojoj rade. Vaše srce lako će popustiti udvaranju jednog predstavnika znaka Jarca, Device, Raka ili Blizanaca. Svi su izgledi da ćete se u poslednjoj dekadi novembra naći u romantičnoj vezi, koja ima izglede da će da potraje. Fantastično!

Zdravlje:

Tokom novembra biće potrebno da veću pažnju posvetite svome zdravlju.
Radno aktivne Ribe jureći za poslovima, zanemarile su sebe i došlo je vreme da se stane na loptu i povede računa o svojoj ishrani, fizičkoj kondiciji i imunitetu. Posebno je kritičan period do 22. novembra, kada lako možete da navučete prehladu, kožnu infekciju, infekciju mokraćnih puteva ili polnih organa. Za mnoge Ribe ovo je period kada bi bilo poželjno da se otarase loših navika, kao što je pušenje i preterano konzumiranje alkoholnih pića. Detoks jetre, lakša ishrana i redovna rekreacija su korisne metode, pomoću kojih ćete se osećati bolje.

Srećni brojevi:

2, 3, 15, 29, 30

 

 

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

BLAGAJNICA PRISVOJILA 6,9 MILINA DINARA: Ojadila trgovinski lanac iz Vršca, prisvajala čekove i dnevne pazare

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je salušana Snježana ...

Facebook