Fond za razvoj odobrio nove kredite za privrednike – Jednom mesečno razmatranje novih zahteva

Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je na današnjoj sednici novih 47 kredita za početnike u ukupnom iznosu od 103,2 miliona dinara, odobrenih po Programu podsticanja razvoja preduzetništva. To je samo jedan od 33 programa podrške Vlade Srbije kroz “Godinu preduzetništva” sektoru mikro i malih preduzeća i preduzetnika.
Program sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije, a podrška obuhvata kombinaciju 30 odsto bespovratnih sredstava i 70 procenata kredita Fonda za razvoj, tako je od 103,2 miliona dinara danas odobrenih preduzetnicima koji započinju biznis, 30,9 miliona dinara u bespovratnim sredstavima, a ostatak povoljan kredit Fonda.
Upravni odbor Fonda će u narednom periodu, jednom mesečno, razmatrati sve pristigle zahteve po ovom programu.
Pored ovoga, Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je još 35 povoljnih kredita po sopstvenim programima za podršku investicijama i nabavku trajnih obrtnih sredstva.
Sve informacije o odobrenim zahtevima za kredit objavljene su na sajtu Fonda za razvoj, a spisak svih realizovanih zahteva za kredit i isplaćenih sredstava biće, odmah, nakon ispunjenja svih potrebnih zakonskih procedura i isplate kredita.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Šahovska škola pri šahovskom klubu „Bora Kostić “ Vršac gostovala u Beloj Crkvi

Šahovska škola vršačkog šahovskog kluba „Bora Kostić“ rado se odazvala ljubaznom pozivu mladih šahista šah ...

Facebook