Prvenstvo Vojvodine ovog vikenda u Novom Sadu

U Novom Sadu 24. i 25. septembra 2016. biće održano Prvenstvo Vojvodine za juniore i seniore

U subotu i nedelju, 24. i 25. septembra 2016, u Sportskom centru “Beočin“ u Novom Sadu, u organizaciji Badminton kluba Novi Sad, Badminton kluba Helinathus i Badminton saveza Vojvodine biće održano Peto Prvenstvo Vojvodine za juniore i Sedmo za seniore.

Za titulu regionalnih prvaka boriće se preko 50 juniora u pojedinačnim konkurencijama i 30-tak seniora u svim konkurencijama iz šest regionalnih klubova – BK Dinamo (Pančevo), BK Pančevo, BK Fanatik (Vršac), BK Banat (Zrenjanin), BK Novi Sad i BK Helinathus.

Epitet najuspešnijeg kluba od prošle godine braniće Badminton klub Novi Sad koji je lane osvojio ukupno 23 medalja, od toga osam najsjajnijih.

Pokrovitelji Prvenstva Vojvodine su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Gradski sekretarijat za sport i omladinu, Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije, Badminton savez Srbije, dok su prijatelji takmičenja kompanije “Yonex“ i “Tin šped“.

Andrej Šafarik iako još uvek junior, u seniorskoj konkurenciji osvojio 2 bronzane medalje, u muškom dublu sa Marko Bubalo i u miks dublu sa Andrea Mendrei …

Sutra nastupaju juniori …

Počelo je osvajanje medalja za Vršac BK Fanatik.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac, Promocija knjige dr Boris Stojkovski „Car Jovan Nenad“

Datum: Utorak, 28 Januar 2020 Vreme: 18:00 Mesto: Salon Gradske biblioteke 28. januara 2020. godine, ...

Facebook