Pozorište: Gostovanje predstave „Prevaranti u suknji“

26. septembra u 20 časova gosti iz Srpskog teatra iz Kragujevca odigraće pred vršačkom publikom svoju postavu komedije Kena Ludviga „Prevaranti u suknji“ (Leading ladies) koja govori o dva glumca koji na svom repertoaru igraju Šekspira.

DŽek i Leo su dvojica nezaposlenih engleskih glumaca koji pokušavaju uspeti u Americi izvođenjem scena iz Šekspirovih dela.

Kad već gotovo u potpunosti odustanu i od glumačkih karijera i od života, u jednom časopisu pročitaju da izvesna stara i vrlo bogata gospođa iz Jorka traži svoje izgubljene rođake koji su kao deca s majkom odselili u Englesku i koje otada nije videla.

DŽek i Leo brzo smišljaju plan koji bi trebalo da im donese bogatstvo. Plan je da se staroj bogatašici predstave kao njeni izgubljeni rođaci i na taj način preuzmu nasledstvo. Ipak, situacija se komplikuje kad naši junaci saznaju da gopođa traži svoje nećakinje.

Zato se naši junaci preoblače u žene… Stvari postaju još komplikovanije jer se Leo zagleda u Meg, živahnu, duhovitu i nadasve privlačnu rođaku stare gospođe.

Meg obožava pozorište, a verena je za dosadnog pastora.

I njen će se život okrenuti naglavačke kad se upozna s ‘rođakama’ Maksin i Stefani …

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

VRŠAČKI DOM ZDRAVLJA: Obaveštenje o Korona virusu:

Obaveštavamo građane koji se leče u našoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome Covid-19 infekcije, ...

Facebook