Grožđebalska ulična trka, lepa organizacija, ALI …

Današnja trka “Grožđebalske ulične trke – Vršac 2016” u muškoj i ženskoj kategoriji, su izvaredno organizovane, i sva pohvala za organizatore, uz slatkiše i napitke za osvežavanje, svakom detetu, i dodala medalja.

ALI imamo jednu zamerku, moje dete je trčalo sa dečacima godišta 2007 i 2006, par dečaka je reklo da se u toj grupu nalaze i stariji dečaci, koji oni poznaju (ja lično video sam, da su par dečaka viša, od svojih vršnjaka od 30cm pa na više, što je malo nelogično).

Bilo ih je preko 30 učesnika (svi su se međusobno gurala na startu (pa su se stvorila dva reda), kako bi zauzela što bolju poziciju za start, trka je bila na 350m), jedno dete je palo na beton i povredilo se, neko mu je u gužvi sapleo nogu i on je pao, i nije nastavio trku.

Zamolio bih organizatore da sledeću trku uvedu obaveznu legitimaciju, da se tačno zna, koje dete je koje godište, odnosno da traže na uvid zdravstvenu knjižicu ili đačku knjižicu ili da nađu neki drugi način da se zaista takmiče dečaci i devojčice tog godišta.

I da organizatori obavezno vode računa o početku starta, da ne dođe do povreda bilo kojeg deteta.

Sve ostalo je organizovano na vrhunskom nivou.

Važno je učestvovati.

Hvala na velikom odzivu dečaka i devojčice na grožđebalske ulične trke – Vršac 2016.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Šahovska škola pri šahovskom klubu „Bora Kostić “ Vršac gostovala u Beloj Crkvi

Šahovska škola vršačkog šahovskog kluba „Bora Kostić“ rado se odazvala ljubaznom pozivu mladih šahista šah ...

Facebook