Promocija knjige Sanje Domazet “Gradovi”

Književna opština Vršac – Promocija knjige Sanje Domazet “Gradovi”
Svečani salon NP “Sterija” – petak 16. septembar 18 časova

Književna opština Vršac (KOV) priredjuje promociju knjige „Gradovi“ autorke iz Beograda Sanje Domazet. Književno veče će se održati u petak, 16.septembra u Salonu NP „Sterija“ sa početkom u 18 časova.

Osim autorke o knjizi govori Gordana Milosavljević , urednica u „Službenom glasniku“.

Moderator večeri je Dejan Mak.

Gradovi su izuzetni poetsko-putopisni eseji , književnice Sanje Domazet, koja na nov i originalan način predstavlja svetske metropole (Pariz, London, Veneciju, Berlin, Njujork itd.).

Pišući o najpoznatijim gradovima sveta, autorka otkriva značajne ličnosti koje su u njima boravile i stvarale, slika atmosferu koja vlada na ulicama, analizira umetnička dela u poznatim i skrivenim muzejskim zbirkama. Sanja Domazet obojila je putopise renesansnim duhom sveznanja i intimnim doživljajem stvarnosti.

Svojom erudicijom i samosvojnom poetikom ona stvara neponovljive putopisne doživljaje koji nam otkrivaju novo lice grada i tajne njegovih žitelja.

Putujte skrivenim ulicama, obiđite metropole u kojima niste bili ili se vratite na skrivena mesta koja ste propustili u gradovima kroz koje vas vodi Sanja Domazet.

Vršac, petak 16 septembar od 18h, salon Sterija.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U SUBOTU XVII LOV NA BANATSKU LISICU

U subotu 25.januara, u Alibunaru se organizuje XVII Lov na Banatsku lisicu, čiji su organizatori ...

Facebook