2. Međunarodni turnir za pionirke i kadetkinje “Banat Vršac 2016”

OK “Banat” iz Vršca bio je domaćin 2. Međunarodnog turnira za pionirke i kadetkinje “Banat Vršac 2016”, na kome su osim ekipe domaćina učestvovale i ekipe Slovenije i Rumunije.

Sa ponosom ističemo da smo i ovoga puta imali tu čast da ugostimo naše drage goste iz Slovenije ŽOK “Kema-Puconci” Puconci i bili im dobri domaćini, baš kao i oni nama u dva navrata a biće ih još dosta.

U okviru ovog susreta organizovali smo i 2. po redu Međunarodni turnir za Pionirke i Kadetkinje “Banat Vršac 2016” na kome su na svečanom otvaranju prisustvovali Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović koja je otvorila turnir i svi članovi Gradskog veća.

Pored naših ekipa učestvovali još i ŽOK “Kema-Puconci” Puconci i CSS “Bega” Temišvar.

Rezultati utakmica su bili potpuno u drugom planu.

Za vreme turnira naša Gradonačelnica Dragana Mitrović je ugostila Gradonačelnika Puconaca Župana Ludvik Novaka i našeg gosta iz Temišvara Predsednika CSS “Bega” Alin Gadiana. Na okruglom stolu razgovaralo se o međusobnoj saradnji tri strane u više oblasti. Pored naravno sportke saradnje sa Županom Novakom se najviše razgovaralo o ekonomskoj saradnji naših gradova, dok se sa gostom iz Temišvara Alinom prevashodno razmatrala mogućnost prekogranične saradnje imeđu Vršca i Temišvara.

 

img_1416

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

„Hand made quartet“ – izložba unikatnih radova četiri autorke

Datum: Sreda, 18 Septembar 2019 Vreme: 19:00 Mesto: Dom vojske U sredu 18. septembra u ...

Facebook