Promocija manifestacije 59.Dani berbe grožđa (FOTO)

Danas je u restoranu Lojd u Temišvaru, održana promocija manifestacije 59. dani berbe grožđa. Događaju je prisustvovao g-din Lazar Manojlović, generalni konzul u Temišvaru/Rumuniji, a iz Vršca brojnim rumunskim novinarima obratili su se Julkica Mitrašinović, član opštinskog veća zadužena za turizam i Tatjana Palkovač, direktor Turističke organizacije Vršca.
Zdravicu i najavu manifestacije 59. Dani berbe grožđa uputio je i Vinko Lozić uz pratnju tamburaškog orkestra. Degustaciju vršačkih vina, uz interesantne vinske besede upotpunio je vitez vina Nikola Cuculj, a iz Vršca je u Rumuniju stigao glas da su svi dobrodošli na Grožđebal.
Kod rumunskog žitelja vlada veliko interesovanje za posetu Vršcu u „Dane berbe grožđa“, te je promocija  pored atraktivne lokacije u samom centru Temišvara, nastavljena i u tržnom centru Julius Mol, gde su posetiocima podeljeni flajeri sa kompletnim programom manifestacije na rumunskom jeziku.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

MOJA PRVA PLATA: Ukupno 7.352 kandidata povezana sa poslodavcima iz privatnog sektora

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sve poslodavce da je formirana lista odobrenih poslodavaca iz privatnog ...

Facebook