Upišite svoju decu da vežbaju atletiku, UPIS U TOKU !

ATLETSKI KLUB ATINA JE OSNOVAN 2012. GODINE I U SVOJOJ KRATKOJ ALI BOGATOJ I VEOMA SADRŽAJNOJ ISTORIJI POSTIGAO VRLO VREDNE REZULTATE.
NAJVIŠI DOMET JE OSTVARIO MIHAJLO MANDIĆ KAO VICEŠAMPION BALKANA U KONKURENCIJI MLADJIH JUNIORA U ŠTAFETNOM TRČANJU 4X100M, ZATIM VLADIMIR VLAJIĆ PRVAK SRBIJE ZA MLADJE JUNIORE NA 400M,BEGENIŠIĆ MARKO BRONZA ZA PRVENSTVA SRBIJE ZA MLADJE JUNIORE NA 2000 STIPL-ČEZ, ANTAL ILIJA BRONZA U SKOKU SA MOTKOM ZA JUNIORE,KAO I BROJNE MEDALJE SA PRVENSTVA VOJVODINE.
TAKODJE KLUB IMA I VETERANSKU SEKCIJU GDE SE NAJVIŠE ISTAKAO PROF. ILINČIĆ ZORAN KOJI JE OSVOJIO BRONZU SA PRVENSTVA BALKANA NA 5000M, I ŠAMPIONI DRŽAVE U SRDJAN JOVANOVIĆ U BACANJU KUGLE I SKOKU U DALJ, KAO I ŽIVKO ČEJIĆ AKTUELNI PRVAK SRBIJE TAKODJE U SKOKU U DALJ.
U KLUBU SE POSEBNA PAŽNJA POSVEĆUJE MLADJIM NARAŠTAJIMA, POGOTOVO POČETNICIMA KOJI POHADJAJU ATLETSKU ŠKOLU. TRENUTNO KLUB VRŠI UPIS GODIŠTA 2006-2010 OBA POLA U ATLETSKU ŠKOLICU, GDE SE VRŠI OBUKA ATLETSKIH MOTORNIH KRETNJI I VEŠTINA. ATLETIKA KAO BAZIČNI SPORT OBUHVATA HODANJA, TRČANJA,SKOKOVE, BACANJE I VIŠEBOJE KOJI SU PRILAGODJENI DEČIJEM UZRASTU. UPRAVO TI PRIRODNI OBLICI KRETANJA U RAZNIM KOMBINACIJAMA OMOGUĆUJU DECI PRAVILAN I HARMONIČAN RAZVOJ SVIH ANTROPOMOTORIČKIH KVALITETA KAO ŠTO SU BRZINA, IZDRŽLJIVOST, SNAGA, GIPKOST, KORDINACIJA, PRECIZNOST  I RAVNOTEŽA.
UPRAVO TA SVESTRANA SPORTSKA BAZA DAJE PREDNOST ATLETICI I UJEDNO MOGUĆNOST DA SE DETE PRONADJE I U NEKOM DRUGOM SPORTU SA STEČENIM PREDZNANJEM I FIZIČKIM KVALITETIMA  STEČENIM BAVLJENJEM ATLETIKOM. TRENINZI SE ODVIJAJU NA GRADSKOM STADIONU, A U JESENJEM I ZIMSKOM PERIODU U SALI ŠKOLE NIKOLA TESLA U TERMINIMA PONEDELJAK-SREDA-PETAK U 18H I 30 MINUTA.
SVI ZAINTERESOVANI SE MOGU UPISATI NA KONTAKT TELEFON 063-71-73-850 
PROFESOR FIZIČKE KULTURE SRDJAN JOVANOVIĆ

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari ...

Facebook