Biljana Stanković ponovo u dresu Vršca

Vrščanka i košarkašica Biljana Stanković je posle dve internacionalne sezone u ruskom Spartaku iz Noginska (2014/15) i rumunskom Dancio Temišvaru (2015/16) ponovo u dresu Vršca.

Kapitenu će ovo biti 26 profesinalna sezona u karijeri, i za to vreme je sa nekadašnjim Hemofarmom 9 puta bila šampion države i 11 puta osvajač Kupa Milana Cige Vasojevića.

Biljana je kao igračica beogradskog Partizana (2012/13) i Radivoja Koraća (2013/14) osvajala je triplu krunu, titule prvaka Jadranske lige, šampiona Srbije i Kup MIlana Cige Vasojevića.

Na prvom treningu za predstojeću sezonu u Prvoj ženskoj ligi Srbije, direktor kluba Predrag Kanački pozdravio je igračice i članove stručnog štaba, zahvalio im se na sjajnom četvrtom mestu protekle sezone, poželeo im dobar rad u pripremnom periodu i još bolje rezultate u budućnosti.

Od ove sezone u rad se aktivno uključila i član skupštine kluba Julkica Mitrašinović, nekadašnji kapiten tima i reprezentativka naše zemlje.

U sastavu tima su Biljana Stanković – kapiten, Marina Mandić, Zorica Mitov, Anđela Radović, Ivana Jovanović, Ines Bošnjić, Anđela Ratković, Nađa Ćorda, Dragana Stjepanović i Marija Ilić. Trener je Danijela Rizvić.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

MK Fintel Wind kod Vršca otvara svoj treći i najveći vetropark u Srbiji „KOŠAVA 1“

SVEČANO OTVARANJE NAJVEĆEG VETROPARKA KOMPANIJE MK FINTEL WIND MK Fintel Wind, zajednička kompanija italijanske Fintel ...

Facebook