ZA OVU IGRICU SU POKEMONI MALA MACA: Kada vidite kako se igra, potpuno ćete ODLEPITI za njom (VIDEO)

Projekat igrice Father.io je započet na sajtu Indiegogo gde je do sada prikupio čak 393.319 dolara za finansiranje

Iako su pokemoni u potpunosti zaludeli svet, na pomolu je jedna nova video-igrica koja bi i te kako mogla da ugrozi njihovu popularnost. Reč je o igrici pod nazivom Father.io koja takođe koristi augmentovanu realnost, ali je otišla korak dalje u načinu na koji se igra.

Father.io je pucačina za više igrača u realnom svetu, a gejmeri će imati prilike da iskuse adrenalinske borbe, osmišljaju strategije i taktike dok se šetaju gradom.

Kako bi pucali pomoću svog pametnog telefona, igrači će morati da na svoj telefon nakače uređaj pod nazivom “INCEPTOR” koji zapravo služi za “gađanje” protivničkih igrača, a koji funkcioniše isto kao popularni “laser tag”.

Nakon toga potrebno je ulogovati se na server i okupiti prijatelje ili nasumične strance kako biste zajedno jurcali po lokalnom tržnom centru ili školi i kako biste ispunjavali razne zadatke.

Igranjem oko znamenitosti i većih objekata igrači zauzimaju taj deo virtualne teritorije i time dobijaju nagrade za napredak. Father io. će navodno imati mapirane institucije velikog broja gradova, pa će na primer apoteka vašoj teritoriji davati neke specijalne bonuse.

Projekat je započet na sajtu Indiegogo gde je do sada prikupio čak 393.319 dolara za finansiranje.

Igra je još uvek u fazi razvoja, a jedan delić igre moguće je isprobati na Android i iOS uređajima

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac: smanjen broj inficiranih za 24 časa (27. Novembar 2020.)

U Južnobanatskom okrugu u petak su 322 testa na kovid bila pozitivna. U Pančevu je ...

Facebook