Auto škola Reni-Pro pokazala društvenu odgovornost

Auto škola Reni-Pro iz Vršca donirala je novac za određenu količinu bedževa “OSOBE SA INVALIDITETOM U SRCU SRBIJE”. Ovom donacijom auto škola Reni-Pro dala je veliki doprinos našoj akciji i pokazala se kao veoma društveno odgovorno privredno društvo. Bedževe će deliti svojim kandidatima i na taj način još više pomoći nama na ukazivanju teškog položaja osoba sa invaliditetom u društvu.

Auto škola Reni-Pro jedna je od renomiranih auto skola u Južnom Banatu. Tim auto škole Reni-Pro je prijateljski nastrojen i ambiciozan, koji pruža visok kvalitet obuke. Njihov kvalitet se oslikava u timu profesionalnih instruktora i predavača sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata, koji će Vam nesebično preneti svoje znanje i pomoći da postanete savesni i sigurni vozači, kako bi doprineli većoj bezbednosti saobraćaja.

Ideja vodilja od osnivanja auto-škole bila je unapređenje kvaliteta obuke i edukacija budućih vozača u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju.

Takođe će se u budućnosti u saradnji sa udruženjem “PARAKVAD VŠ” raditi na edukaciji osoba sa invaliditetom koji su vozači ili budući vozači.

mali flajer

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Šahovska škola pri šahovskom klubu „Bora Kostić “ Vršac gostovala u Beloj Crkvi

Šahovska škola vršačkog šahovskog kluba „Bora Kostić“ rado se odazvala ljubaznom pozivu mladih šahista šah ...

Facebook