DA LI STE URADILI BEKAP? Facebook od danas briše fotografije korisnika

Facebook je počeo da upozorava svoje korisnike, koji su učitavali fotografije putem svojih telefona, da će ti albumi nestati.

Onima koji su učitavali fotografije telefonom bilo je omogućeno da automatski učitavaju sve fotografije sa svojih uređaja u privatni album pod imenom “Synced” ili “Synced from Phone”. Ideja je bila da će tako korisnici lakše pronalaziti i deliti fotografije s prijateljima na društvenim mrežama.

Korisnici se sada obaveštaju da će njihovi albumi nestati 7. jula pa bi trebalo da ih skinu ili instaliraju novu aplikaciju Moments kako bi ih zadržali na Facebooku.

Prisiljavanje na skidanje još jedne aplikacije izazvalo je revolt među korisnicima Facebooka, koji su poslednji put pre dve godine morali da instaliraju Messenger kako bi nastavili da komuniciraju s prijateljima, piše Domino magazin.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

U Vršcu zdravlje i zaposlenje na prvom mestu

Grad Vršac s „realnim godišnjim budžetom” od oko dve milijarde dinara, koji na kraju godine ...

Facebook