Exit festiva Novi Sad 07 -10 juli 2016

Exit Magic Adventure kreće iz Novog Sada, sa višestruko nagrađivanim internacionalnim EXIT festivalom na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, sa preko 500 izvođača na više od 20 bina! EXIT je priznat kao jedan od najvažnijih svetskih događaja sa jedinstvenom atmosferom koja isijava iz zidova masivne srednjovekovne tvrđave.

Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, EXIT festival se zatvara uz svetski poznat izlazak sunca na mts Dance Areni 10. jula, i Avantura kreće dalje na jug sve do primorja susedne Crne Gore!

Velika proslava sa više od 6 bina kreće 14. jula i nastavlja se naredna tri dana i noći, sa najzabavnijim dnevnim žurkama na pesku na Dance Paradise bini!

Kapije EXIT festivala otvaraju se 7. jula, i već sada je idealno vreme da isplaniraš put, a više opcija za smeštaj i prevoz, kao i informacije o EXIT Avantura paketima koji sadrže festivalske ulaznice, prevoz i smeštaj, pronađi na sajtu naše zvanične turističke agencije ExitTrip.

vrsac_plandiste_hp_ulaznice_srbija_34

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

MOJA PRVA PLATA: Ukupno 7.352 kandidata povezana sa poslodavcima iz privatnog sektora

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sve poslodavce da je formirana lista odobrenih poslodavaca iz privatnog ...

Facebook