Javni konkurs za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti zaštite životne sredine – druga polovina 2016. godine

REPUBLIKA SRBIJA
AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA
GRAD VRŠAC
GRADSKO VEĆE
Na osnovu člana 7. stav 1. Pravilnika o načinu i postupku raspodele sredstava za rad i sufinansiranje programa/projekata udruženja građana, organizacija  i sveza iz budžeta Opštine („Službeni list Opštine Vršac“, br. 4/2014), Gradsko veće Grada Vršca, dana 22. juna  2016. godine,
r a s p i s u j e
 
JAVNI KONKURS
 
za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji  grada Vršca u 2016. godini, u ukupnom iznosu od 500.000,00 din.

Bespovratna sredstva iz budžeta Grada Vršca dodeljivaće se za realizaciju programa i projekata, odnosno izradu projektno-tehničke dokumentacije za aktivnosti u granicama resora zaštite životne sredine.

Maksimalan iznos koji se može dodeliti po jednom projektu je 80.000,00 dinara jeste

Prioritet u 2016. godini imaće programi/projekti koji doprinose razvoju i unapređenju zaštite životne sredine u gradu Vršcu kroz projektne i programske oblasti: arhitektura, graditeljstvo, sprovođenje aktivnosti u oblasti zaštite prirodnih vrednosti, očuvanja i unapređenja biodiverziteta, aktivnosti usmerene na unapređenje životne sredine i programe edukacije i podizanja svesti javnosti na teritoriji grada Vršca.

Pravo učešća na Konkursu imaju isključivo Udruženja građana, Strukovne organizacije (savez studenata) i Savezi iz domena zaštite životne sredine i ekologije.
Aplikanti moraju biti registrovani na teritoriji Grada Vršca, odnosno moraju imati sedište ili ogranak i da deluju na području Grada Vršca kao gradske, međugradske ili republičke organizacije. Podnosilac aplikacije može podneti samo jedan projekat odnosno program u ovom pozivu.

Prijave na Javni konkurs podnose se do 30. juna 2016. godine do 12 časova, na šalteru pisarnice Grada Vršca ili se šalju poštom na adresu: Grad Vršac, Trg pobede 1, 26300 Vršac, sa naznakom za “Javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji grada Vršca u 2016. godini”.

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac: još inficiranih za 24 časa (26. Novembar 2020.)

U četvrtak, 26. novembra, u Južnobanatskom okrugu bilo je 355 pozitivnih testova na koronavirus. Po ...

Facebook