POSETA POLJOPRIVREDNOJ ŠKOLI ,,VRŠAC,, IZ POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA OBRAZOVANJE

Danas 8.11.2018. imali smo čast da Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, u radnu posetu dodju pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje gospođa Sladjana Jovetić i gospodja Danica Lučić iz sektora za obrazovanje i pravne poslove iz oblasti obrazovanja Sekretarijata za obrazovanje APV.

Tokom radnog sastanka razmatrana su mnoga pitanja vezana za uspešniji i bolji rad škole. Analizirani su dosadašnji konkursi Sekretarijata za obrazovanje kao i obaveštenja o novim konkursima kojima će Sekretarijat značajno uticati na bolju opremljenost škola.

Rukovodstvo škole posebno se zahvalilo na dosadašnjim konkursima na kojima je Poljoprivredna škola ,,Vršac,, uvek uspevala da dobije značajna sredstva za poboljšanje opremljenosti škole i osvrnula se na buduću kompletnu rekonstrukciju škole posle čega bi bilo vrlo značajno da taj novi prostor opremimo novim namešajem i kompjuterskom opremom.

Po završenom sastanku gosti su obišli školsku zgradu kao i ekonomiju škole.

Na odlasku, uz želju da se ubrzo ponovo vidimo, konstatovano je da ovakva poseta itekako znači Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, kao podstrek za dalji rad ali i činjenicu da Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje iz Novog Sada misli i brine o školama Vojvodine.

 

 

 

 

x

Takođe pogledajte

Centar za mentalno zdravlje Vršac Vas poziva

Poštovani sugrađani, pozivamo vas na još jedno predavanje “Upotreba zemljišta, supstrata i komposta u proizvodnji ...

Facebook