Dobra zabava pod vedrim nebom za sve generacije: Way Of Life festival od 26. do 29. jula u Vršcu

Opustite se na momenat, zaboravite na sve i uživajte u prirodi, muzici, upoznajte nove ljude, dizajnirajte i kreirajte.

Kod spomenika prirode u mestu Straža, kod Vršca od 26. do 29. jula održava se Way Of Life festival, koji će i ove godine ponuditi dobru zabavu i bogat program za posetioce svih generacija.

Ovo je druga godina održavanja manifestacije koja okuplja svojim bogatim programom muzičare, umetnike i avanturiste iz celog sveta. S obzirom na to da se festival održava kod reke Karaš, posetiocima je dostupna plaža i kupanje u dozvoljenim oblastima.

Kako su naveli organizatori, Way of life (WOLF) festival promoviše vraćanje prirodi, ekologiju, umetnost, muziku, avanturu, ali i porodicu, pa je predviđen i program za najmlađe posetioce- Kids tribe.

Sve koji dođu očekuju nastupi domaćih i svetskih izvođača, umetnička galerija Myth of Creation Unije vizionarske umetnosti, uživo slikanje Myth of Creation – unije slikara, a tu je i ziplajn, vožnja kajakom, kristalo terapija, reiki, akrobatska yoga i još dosta iznenađenja, navode organizatori.

Više o festivalu možete pronaći klikom na ovaj LINK.

 

x

Takođe pogledajte

MINISTAR NEDIMOVIĆ U PAVLIŠU

Nastavljajući aktivnosti obilaska poljoprivrednika u zemlji, u cilju upoznavanja sa realnom situacijom i problemima proizvođača, ...

Facebook