Predstava “Ožalošćena Familija” u NP “Sterija” Vršac

ZA KUPOVINU DVE KARTE, TREĆA JE GRATIS!!!

Smehotresnu predstavu B. Nušića “Ožalošćena familija”, u režiji i adaptaciji Miodraga Dinulovića, a u izvedbi Kraljevačkog pozorišta možete pogledati u utorak 24. aprila na velikoj sceni Narodnog pozorišta “Sterija”!

Reč reditelja:

Osamdeset godina je prošlo od kada nas je napustio komediograf koji je sačinio najbolju ličnu kartu našeg mentaliteta. Branislav Nušić i njegova Ožalošćena porodica bili su inspiracija da na scenu postavimo smehotresnu galeriju likova koji nas i dalje okružuju, sa željom da se Nušićevci naših dana prepoznaju i bar na sekund sami sebe uplaše. Davno smo prestali da verujemo da oni mogu i žele da se promene i uljude, ali verujem da ćemo se mi njihovom samoprepoznavanju slatko nasmejati. Nek nam taj smeh bude lek i satisfakcija za sve što su nam oteli “dobrotvori” naših dana.

Miodrag Dinulović

Igraju:

Predrag Pavlović, Svetlana Milenković, Gorica Dinulović, Zoran Cerovina, Biljana Kostantinović, Nikola Voštinić, Biljana Talić, Veroljub Andrijanić, Strahinja Bičanin, Stefan Milikić, Dragana Đurđević, Dušan Jović i Mile Cvojivić

Kostimi: Stefan Savković i Katarina Bogdanović,
Scenografija: Ardaš Tavukčijan,
Muzički aranžmani: Rade Kuburović,
Dizajn maski: Dragoljub Jeremić.

Tekst: Branislav Nušić
Režija: Miodrag Dinulović

Dobrodošli u Narodno pozorište “Sterija”!

x

Takođe pogledajte

Vršački paraglajderisti ponovo u svetskom vrhu

U organizaciji Sportskog paraglajding kluba “Berkut” Vršac i Vazduhoplovnog saveza Srbije, proteklog vikenda su u ...

Facebook