Kuća Slavnih 2018, Vrščani i svet u Požarevcu 2018

Najveći festival borilačkih veština i dodeljivanja nagrada Kuće slavnih, održaće se u Požarevcu 21. aprila 2018. godine, rekao je Ratković Srdjan. Organizaciju svega ovoga preuzeo je g. Ratković kao i  i Dušan Radojković iz Požarevca koji su višestruko nagrađeni do sada u Kući slavnih Sveta, Evrope i u Kući časti sveta.

Očekujemo 60 majstora iz sveta, kako u borilačkim sportovima tako i instruktore za obezbeđenje, telohranitelje pa čak i najbolje ekipe i agencije kako u inostranstvu tako i na našim prostorima. Jedna od vršačkih agencija biće nominovana a to je „Fokus protect“ koja do sada ima najviše licenciranih i kvalitetnih radnika.

Poznata imena iz sveta i instruktaže za obezbeđenje u svetu Ado Dulas – Austrija, Frank Zoto – Nemačka i Boby Gabersek – Tajvan (Kineski) jedni su u nizu onih koji se očekuju na ovom festivalu.

Pored njih biće i predsednica boks federacije Nemačke Eva Role, glumica i Kung Fu majstor Anqie Anchi Ninbach – Nemačka.

Očekuju se policajci iz Španije, Engleske, Tunisa. Očekujemo mnogo majstora iz celog sveta i naših bivših republika. Ovo će biti jedan od najvećih doživljaja i organizacija koje su napravljene na našem prostoru, a očekuje se čak 180 nagrada.

Uskoro više pojedinosti, naš portal je medijski sponzor i obaveštavaćemo o svakoj promeni i nominaciji.

 

x

Takođe pogledajte

Od ponedeljka NOVI TAXI u gradu FOKUS TAXI

Od ponedeljka u gradu sve naše i vaše sugrađane vozi novi FOKUS TAXI u gradu. ...

Facebook