VRŠAC OSTAO BEZ NOVIH VATROGASACA NA KONKURSU ZA PRIJEM !?

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem sto polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

Vojvođanski policijski sindikat pozdravlja odluku o raspisanom konkursu za prijem novih polaznika na kurs, ali je isto tako šokiran činjenicom da Vatrogasno-spasilačka jedinica u Vršcu nije predviđena za popunu ljudstva, to jest da vršački vatrogasci neće imati tu čast da dočekaju mlađe kolege u svojoj stanici nakon završenog kursa !

Činjenica je, bez obzira na razne statistike i procene, da u vršačkoj vatrogasnoj jedinici postoji potreba za popunom ljudstva. Mali broj radnika u ovoj stanici se na razne načine dovija da svoje radne zadatke obavi što je moguće profesionalno, i da građani imaju službu koja je uvek spremna da reaguje kako dolikuje.

Vojvođanski policijski sindikat apeluje ovim putem na MUP i ministra Nebojšu Stefanovića da svojim autoritetom utiče da se izvrši dopuna u konkursu i Vatrogasno-spasilačka jedinica u Vršcu bude na listi za pijem novih vatrogasaca.

Predsednik VPS  Vukić Dalibor

x

Takođe pogledajte

Vršac odneo bodove iz Valjeva

Oslabljeni neigranjem Kutlešića, Simeunovića, Glišića, Jovovića i Veljkovića, ali i rasterećeni Vrščani, zasluženo su slavili ...

Facebook