Znamenite ličnosti Vršca

U sada već redovnom prednovogodišnjem okupljanju Udruženje “Feliks Mileker” će vas u subotu 17. decembra, u Domu omladine provesti kroz svet znamenitih Vrščana.

Na izložbi fotografija posetioci će među poznatim i manje poznatim likovima moći da pronađu mnoge od onih koji su zadužili naš grad i u njegovu istoriju utkali najrazličitija dela.

Na kraju godine koja je u znaku “oca srpske drame” Jovana Sterije Popovića, ovom događaju su svoj doprinos dali Narodno pozorište “Sterija”, Književna opština Vršac, ali i učesnici muzičkog programa hor “Raspevani profesori” i bend “Tiramisu”, dok će nam duh vremena dočarati Dragoljub Vlahović kroz vizuelni prikaz i stihove Vaska Pope.

Izložbu možete posetiti od 19 časova u prostorijama DOV-a, dok će otvaranje “Večeri znamenitih Vrščana” biti na istom mestu u 20 časova.

Ponesite osmeh i dobro nam došli, da zajedno sa “Feliksovcima” u raznovrsnom programu i vedrom ambijentu najavimo predstojeće praznike.

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac: Preventivni zdravstveni pregledi u nedelju

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina ...

Facebook